Skal du slutte som PT?

Det har kommet utrolig mange heiarop og gode kommentarer/meldinger etter jeg delte med dere at jeg har begynt å søke jobber.

Jeg nevnte også at jeg er ute etter hva som helst egentlig, bare det er en jobb jeg trives i og som gir meg økt inntekt. Det sistnevnte er jo selvsagt hovedmålet.

Jeg var så vanvittig fornøyd med meg selv når jeg fikk ferdig den nye CV’n min for et par dager siden. Det var faktisk mye vanskeligere enn jeg kunne huske. Det å skrive ned hva man har av utdanning og arbeidserfaring.

Jeg utsatte det, time etter time. Jeg orket ikke sette meg ned foran pcn og begynne engang. Eller. Dvs, jeg begynte. Skrev inn personalia og fant et OK bilde å slenge med. Jeg ble tipset om en side (cvnerden.no) hvor det lå flotte eksempler og maler. Så det var jo enkelt!

Det som ikke  var så enkelt var å skrive ned arbeidserfaringen min. eller utdannelsen. Jeg måtte gå rimelig dypt inn i meg selv en stund for å huske på alt det fantastiske jeg har oppnådd på alle disse årene. Men, hva jeg har vært igjennom og hva jeg har jobbet med psykisk og fysisk de siste årene, står jo ikke akkurat på en CV. Men men. Jeg kom meg igjennom det. Og jeg ble faktisk utrolig fornøyd med hvordan den ble. Jeg fikk med de vesentlige tingene og jeg var egentlig litt stolt etterpå.

Ikke mange minuttene etter, var den sendt avgårde.

I all jobbsnakk for tiden har jeg flere ganger fått spørsmål om hva jeg skal gjøre videre.

Hva har du lyst å gjøre nå da?

Skal du slutte som PT?

Skal du ikke drive med sprekere hjemme lengre?

For det første. Som jeg har sagt tidligere. Jeg ønsker jo å drive for meg selv. Men, det finnes mange måter å gjøre det på. Jeg kan ikke kun fokusere på en ting, og må heller ha flere baller i luften. Noe jeg egentlig liker ganske godt!

Jeg skal absolutt IKKE slutte som PT. Jeg skal fortsette å jobbe med mine konsepter, for å hjelpe flest mulig mennesker. Jeg skal GØNNE PÅ for å klare det jeg setter meg som mål. Jeg må bare finne en måte å gjøre det på som gir mer stabil inntekt.

Jeg har flere baller i luften akkurat nå når det kommer både til jobb og andre utfordringer jeg står i.

Men allerede førstkommende fredag har jeg mitt første jobbintervju! Wæææ! Det blir sykt spennende!

Det er jo absolutt ikke sikkert at det er det rette stedet for meg, eller at jeg er rett for dem, men jeg skal gjøre det jeg kan for at de skal få se det beste av meg på det intervjuet iallefall. Hva det er og hvor, kommer jeg tilbake til senere. Men, jeg må si jeg gleder meg. Det er utrolig spennende å se hva det kan gjøre for meg!

SÅ nei!!

Jeg vil ALDRI slutte som personlig trener så lenge jeg er i fysisk stand til å jobbe med trening.

Ha en strålende kveld!

Og du, ikke glem å gå inn å følg meg på instagram! Jeg deler mange spennende treningstips om dagen. Videoene mine får så mye god respons, noe som er kjempegøy! Jeg går også sakte men sikkert over fra snapstory til instastory nå om dagen. Noe som er kjipt for noen, og mindre kjipt for noen. For meg betyr det mer fokus på en ting, noe som vil gjøre det enklere for meg mtp min profil og mitt firma. Følger du meg ikke der allerede? Gå inn å følg bedremeg!

Klem Hilde ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *