Ny jobb

De siste dagene har vært veldig opp og ned.

Jeg står litt fast på et punkt i livet hvor jeg rett og slett bare må gjøre noe for å komme meg videre. Det er mye frustrasjon over hvordan situasjonen er om dagen, og det kommer rett og slett litt for mye tårer.

Jeg må gjøre noe.

Det handler om at jeg rett og slett må bestemme meg for å ta tak i problemet og finne ut hva som kan være løsningen for meg.

Hverdagen går ikke rundt lengre. Med 50% lønn og et firma jeg jobber mye med for å få til å gå rundt. Jeg elsker å drive med mine prosjekter og konsepter, og vil absolutt fortsette med det. Men det går bare ikke opp. Derfor har jeg nå bestemt meg for å søke jobber igjen.

Det er skummelt.

Sist jeg hadde en jobb å gå til var når jeg var i arbeidstrening hos kremmerhuset. Den jobben ELSKET jeg! Jeg ble også tilbydd å fortsette i en liten stilling, men pga NAV og min stønad der, kunne jeg rett og slett ikke si ja. Det var nemlig sånn at de timene jeg kunne få, akkurat ble for mye til at stønaden ville fortsette, og jeg ville da sitte igjen med mindre penger om jeg tok jobben.

Jeg vet ikke om det var et bra valg og si nei til en jobb jeg var så godt inne i og gjorde det så bra i. Men der og da var jeg på et sted i livet hvor det rett og slett var eneste mulighet.

I dag er livet annerledes. Jeg ønsker ingenting annet enn å komme meg ut av nav-systemet. Jeg ønsker ingenting annet enn å føle meg verdig (sier ikke at det ikke er verdig å være endel av NAV-systemet altså, men det går på min selvfølelse om dagen. Det å ikke ha nok penger). Jeg vil tjene egne penger og klare meg i hverdagen. Jeg vil klare meg for meg. For familien min og for fremtiden vår.

Det er hardt å skrive om dette. Det er hardt å innse at jeg ikke kan jobbe 100% med egne prosjekter. Men jeg innser at veien dit er lang. Og jeg kan ikke sitte å se på at livet går feil vei, igjen.

Jeg er ikke kresen på jobber, men vil jo selvsagt trives med det jeg driver med. Og aller helst vil jeg jobbe med å hjelpe mennesker. I en periode kan jeg jobbe med hva som helst, men målet er jo å finne en jobb jeg kan være i langsiktig.

Jeg ser ikke for meg at jeg kan jobbe 100% enda, men kanskje 50-70% hadde vært fint. Etter å ha sett på div ledige stillinger, ser jeg at det er vanskelig å finne noe som ikke innebærer jobbing i kveld og helger. Noe som er vanskelig for meg, mtp a jeg er alene med mini.

Jeg håper virkelig at det åpner seg muligheter snart, og at jeg kan se lyset i tunnelen. Det er hardt å føle på at fremtiden er så usikker,  så nå må noe gjøres.

Hvis du tilfeldigvis bor i området og vet om noe som du tror kunne passet, blir jeg veldig veldig glad for en melding!

Ønsker deg en nydelig dag videre! Her blir det avslapping og ja… Jobbsøking.

Klem Hilde ♥

Ps. Følger du meg ikke på instagram eller snap?! Legg til bedremeg.


8 kommentarer

 1. Magne Johnsen

  Får du penger fra Nav ennå? Prøv om du får en jobb litt under 50% så får du resterende fra nav. Dette er jo en periode der du kan bygge deg opp. Dette får du til, så motivert som du er. Du e go. 😉 Masse lykke til. Magne

  1. bedremeg

   Det stemmer. Jeg går på AAP. Og skal gjøre det i noen mnd til for å prøve å komme meg over i en jobbsituasjon hvor jeg klarer meg selv. Tusen takk for gode ord Magne! Ha en riktig god helg!

 2. Der var det igjenEn innlegg hvor du setter ord på og deler det som er vanskelig med oss. Det krever mye styrke for å gjøre akkurat det og du har kommet så langt,Hilde❤️
  Masse lykke til i jobbjakten! Håper det snart dukker opp en jobb du vil trives i.
  God helg og god klem

  1. bedremeg

   Åh! Karina <3 Når jeg leste dette begynte jeg faktisk å grine… igjen. Ikke fordi det var trist eller vanskelig. Men så fantastisk godt å se at det jeg skriver blir satt pris på. Og ikke minst at det føles så bra å sette ord på ting som er vanskelig. Tusen takk! <3 Du er gull!
   God helg til deg også.

 3. Hei du!
  Tror vi er i omtrent akkurat samme situasjon jeg.. Litt for syk til full jobb, for frisk til å gå hjemme. Jeg har også noe eget, men det går ikke helt rundt så jeg er nå på søken etter en liten stilling ved siden av.
  Og vet du… Jeg bor også på Skedsmo
  Håper du finner en jobb

  Ønsker deg en superduper helg med barna

  1. bedremeg

   Det er ikke så lett å være sånn midt imellom. De litt mindre stillingene krever som regel helgejobb eller kveldsjobb, noe som er vanskelig for min del. Men ja, håper virkelig det dukker opp noe for oss begge! Klem til deg og god helg!

 4. Om du vil jobbe som PT er det stor sannsynlighet at dem kanskje trenger på evo i Lillestrøm. Da bestemmer du jo arbeidstiden litt selv. Lykke til.

  1. bedremeg

   Helt sant det! Skal se hva jeg gjør nå fremover 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *