Ekte eller uekte?

Det er mye snakk om kosthold og trening for tiden. Noe som faller seg naturlig, da dette er min hverdag. Jeg jobber med trening, og jeg er aktiv selv nesten hver eneste dag. Ikke bare når jeg er på senteret, men også når jeg legger opp økter for andre, når jeg går fra a-b, og gjør annen hverdagsaktivitet.

Jeg prøver å få inn ekstra aktivitet og flere skritt på mange måter, men det skal dere få flere tips om i et annet innlegg senere.

Men når det er så mye snakk om trening og kosthold. Hva gjør det med meg? Hva gjør det med dere som følger meg?

For det første håper jeg jo at det gir deg inspirasjon.. At du får lyst å bli mer aktiv og kanskje bli mer obs på hva du spiser. Men! Jeg ønsker at du skal gjøre det for å føle deg bedre. Ikke la trening og mat få deg til å føle deg dritt! Ikke spis ting du ikke liker, ikke press deg igjennom trening du syns er forferdelig.

Jeg vil også at du skal se at jeg er normal. Jeg er ikke en som higer etter å bli superfit eller løfte tyngst mulig. Og missforstå meg ikke, for jeg sier absolutt ikke at det er feil. Det er bare ikke meg.

Jeg trener og spiser sunt fordi jeg har kjent på forskjellen. Jeg har kjent hva det gjør med meg og ikke være aktiv. Jeg har sett hva det gjør med meg å velge tv og sjokolade alt for ofte. Det er ikke en form jeg ønsker å kjenne på igjen.

Jeg ønsker å føle meg fresh, rask og opplagt. Jeg ønsker å passe i klærne jeg føler meg vel i. Jeg ønsker å smile og ha energi. Jeg ønsker å føle mestring og kjenne at jeg er flink!

På instagram er det flere av de jeg følger som har tatt utfordringen «slipp magen fri». Det går på å vise at vi er normale og at vi er fornøyd med oss selv som vi er!

Det er ofte litt vanskelig å dele slike bilder der ting ikke er slik man vanligvis ser det. Men desto mer viktig!

Derfor hiver jeg meg på bølgen. Ingen av disse bildene er uekte. Begge er meg og min kropp.

Magen er den kroppsdelen jeg tror flest har komplekser for. La oss bli litt mer glad i den ♥ Gjør det du kan for at magen din skal ha det bra! Spis litt bedre, tren den sterkere. Ikke for at den skal se bra ut når tightsen strammer rundt hofta, men for at den skal ha det GODT. For at du skal føle deg bra!

Vær glad, og pust med magen!

Ha en nydelig dag.

Og husk å følg meg på instagram da! @bedremeg ♥ Der deler jeg stories hver eneste dag. Har blitt såå flink (klapp på skulderen)

Klem Hilde.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *