Etter så mye dårlig samvittighet…

Livet går sin gang, og ja.. Som dere vet er jeg ikke så hyppig her inne akkurat nå.

Jeg har ikke tenkt å beklage det, for jeg vet at det er full forståelse for at jeg jobber med andre ting i perioder. Sånn som nå.

Men jeg må jo innom å fortelle noe innimellom, sånn som i dag når jeg blir rørt til tårer av mini, nok engang.

Jeg har hatt litt dårlig samvittighet de siste ukene. Dels fordi jeg føler jeg har mye å gjøre, og føler jeg ikke gir han nok oppmerksomhet, og dels fordi vi sjelden spiser middag SAMMEN fordi det skjer så vanvittig mye for både han og meg på ettermiddagene. Kveldene har bare vært et rot, siden jeg ofte jobber etter han har sovnet. Og ja.. Sovner han ikke, da blir det jo litt stress. Og mammaen blir kanskje ikke supermamma.

Det var nok derfor dette rørte meg litt ekstra ♥

Vi gikk hjem fra Sfo i går.

Vanligvis går mini hjem alene, men en eller to dager i uka henter jeg han slik at vi kan gå sammen. Vi bor bare noen få minutters gåtur unna skolen, men han syns likevel det er veldig fint å bli henta innimellom også.

Når vi gikk hjem begynte han å snakke om kompisene sine. Hva de hadde lekt ute, og hva han gledet seg til å gjøre sammen med dem fremover.

Så stopper han plutselig helt opp og sier til meg

«Mamma, Jeg har så utrolig mange fine kompiser. Jeg er så glad for at jeg har akkurat de kompisene jeg har. Og vettu hva mer jeg er glad for mamma? At jeg har akkurat DETTE livet jeg har. Jeg kunne ikke hatt et bedre liv»

Så gikk han bare videre. Uten å skjønne at mammaen var i ferd med å svime av etter å nettopp ha fått disse ordene servert.

Etter alt jeg følte på og hadde dårlig samvittighet for, så hadde han det faktisk fortsatt helt fantastisk!

Nei folkens.. Jeg tror det er på tide å slutta å være så hard mot seg selv. Dagene er opp og ned, det er de for ungene også. Noen dager og perioder er det litt mer stress, og det blir litt mye hit og dit. Men alt i alt, så har vi det faktisk innmari fint.

Selv om de er tungt og mye kunne vært annerledes, så er det en grunn til at jeg sitter her jeg gjør i dag. Det er en grunn til at jeg har tatt de valgene jeg har tatt.

Jeg er faktisk enig med mini.

Jeg kunne ikke hatt et bedre liv ♥

Takk for at du leste.

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *