Jeg er DRITREDD for å si noe feil

Det er ikke alltid jeg er fornøyd.

Og det har jeg vært ganske tydelig på her inne også.

Jeg har ting jeg kan jobbe mer med, ting jeg føler jeg må gjøre noe med.

Jeg også mangler motivasjon til tider. Ikke til trening, men til å spise sunnere. Er det noe jeg syns er vanskelig er det å sette meg ned å lage en seriøs plan til meg selv for hvordan jeg skal spise. Jeg har mye tanker, men de endrer seg fort fra dag til dag.

Kjenner du deg igjen?

Den ene dagen tenker jeg, NÅ skal jeg holde meg til det og det. Jeg skal KUN spise sjokolade og potetgull på lørdag, og det skal ikke være mer enn en liten skål. Jeg skal klare det! Denne gangen skal jeg klare det!

SÅ går det et par dager, eller ja. Kanskje til og med en uke. Så feiger jeg ut.

Det er vel ikke så farlig med en liten bit? Eller et brødmåltid? Det er vel ikke så farlig om jeg tar EN liten skål potetgull på en onsdag? Eller en fredag?  Det gjør vel ikke noe?

Nei. I bunn og grunn ikke. Det gjør absolutt ingenting, hvis det er det som er målet. Å fortsette i det samme sporet som jeg er nå.

Ønsker jeg det?

Nei!

Jeg syns ikke det er vanskelig å hjelpe andre, men å hjelpe meg selv er en skikkelig utfordring! Jeg er en skikkelig hard nøtt å knekke! Hvis jeg må knekke den selv.

Nå skal jeg komme med en innrømmelse. 

Jeg er DRITREDD for å si noe feil her inne. Enn om jeg tråkker på noen tær? Enn om jeg er et dårlig forbilde??

Jeg som er såpass offentlig må jo være fornøyd 24/7

Jeg kan hvertfall ikke være misfornøyd med kroppen min?!

Jeg sier ikke at jeg er så forbanna misfornøyd. Men jeg er sååå lei av at klærne klemmer så fælt. Alle buksene jeg har klarer jeg jo nesten ikke gå med lengre, fordi jeg har slækka og ikke holdt meg til de gode rutinene.

Det har blitt litt ekstra siden før sommeren og kroppen har rett og slett mistet den formen den var i.

Så hva om jeg vil gjøre noe med det? Og hva om jeg har lyst å dele det med dere? er det feil?

Skal jeg heller lyve og si at jeg er dødsfornøyd året rundt uansett hvilke valg jeg tar?

Jeg ønsker å ta vare på kroppen min så lenge jeg lever. Ikke for å se mest mulig trent ut, men for å føle meg bra, både innvendig og utvendig. Da må gode rutiner være tilstede.

Jeg løfter tyngre enn jeg noen gang har gjort, men jeg ønsker også at kostholdet skal være 100% på plass nå frem mot jul.

Så hva har jeg gjort nå, siden jeg ikke klarer å knekke nøtta selv?

Jo, da har jeg rett og slett kjøpt og betalt min gode kollega og venninne Elita for å hjelpe meg! Hun har nå satt opp en konkret plan etter målene mine. En laaang liste med måltider, dag for dag. Som jeg skal følge.

Jeg har sendt inn både vekt (selv om vi ikke ser så hardt på den), mål og bilder. Så nå er jeg suuupergira på å starte opp! Jeg kan ikke huske sist jeg var så motivert til å endre kostholdet!

Men når jeg har en PLAN. En konkret plan som jeg vet gir resultater, da er jeg bare så klar for å få i meg den rette maten og la dagene gå en etter en mens resultatene sakte men sikkert sniker seg frem!

Jeg gleder meg!!

Jeg har skrevet ut planen og er klar for handletur i mårra. Nå skal kjøleskapet fylles opp med DIGG JA-MAT!

Og du. Hold ut med at jeg også trenger å dele litt frustrasjon over å ikke alltid være like fornøyd.

Ha en fin fin kveld!

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

1 kommentar

  1. Du blir et bedre forbilde av å vise de dårlige dagene, snakke om at du ikke liker kroppen osv. enn å male ett glansbilde som du kan gjemme deg bak.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *