Det har skjedd forandringer

En ny årstid er på vei og i helgen kom de første snøfnuggene. Det var så fint.

Jeg gleder meg skikkelig til de setter seg!

Faktisk… For første gang på endel år, så gleder jeg meg til snøen lander og jeg kan ta fatt på vinteren.

Livet har snudd for min del. Jeg har det så fint om dagen som jeg ikke har hatt det på mange mange år.

Det har skjedd mye nytt.

Sommeren og høsten har bydd på store forandringer.

Jeg har fått flotte mennesker inn i livet mitt som gjør hverdagen min så fin. Venner som heier på meg og stiller opp når jeg trenger dem, kollegaer som ser hva jeg er god for og tør å satse sammen med meg. Jeg har fått en hverdag jeg klarer å stå i fordi jeg ser at jeg har en fremtid.

Jeg smiler nå, i det jeg sier ordet. Fordi jeg kjenner på det. På en god måte.

Før, var det  bare et ord.. Noe jeg skjønte kom. Men som jeg ikke så frem til. Hva ville være forandret? Mest sannsynlig ingenting.

Men så skjedde det. Alt forandret seg, og nå har livet mitt virkelig snudd. Jeg er så takknemlig for alt og alle som heier og jeg er så uendelig lykkelig over å ha funnet han som har lyst å være endel av  det. Han som også ser en fremtid sammen med meg. Det er ubeskrivelig, og jeg klarer nesten ikke sette ord på hvor mye det betyr.

Jeg lover at en dag, så skal de ordene også komme.

Men, med så store forandringer, krever også litt forandringer her inne. Jeg fokuserer fortsatt på trening og helse, men ville lage en ny banner som viser at jeg livet handler om mer enn trening. En banner som passer bedre til den hverdagen jeg står i nå.

Hva syns du?

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

3 kommentarer

  1. Helena J

    ❤️❤️❤️ Veldig bra! Så fint bilde

  2. Liker banneren du har nå, men skjønner hva du mener 🙂 Går jo ann å prøve 😀

  3. Ååååå, så fantastisk godt å lese Hilde ❤ Jeg er så glad på dine vegne ❤
    Jeg heier masse på deg fine du
    Klem til deg ❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *