Resultater på kun en uke!

Torsdag er drømme dag!

Dagen starter med litt daglige gjøremål, så Trening med Hilde fra Bedre meg. Etterfulgt av Torsdags kaffe med en god venninne!

Dette håper jeg blir tradisjon i 8 uker framover!

Jeg møtte Hilde i Lillestrøm å vi gikk for å trene langs elev – parken. I dag var det noe jeg vil kalle en skikkelig bakke start!

De fleste øvelsene foregikk i oppover eller nedoverbakke, jeg tror hun koste seg skikkelig da hun fikk pressa meg opp og ned den lille løypa. Jeg må jo le litt da jeg tenker hvor elendig form jeg er i. Det må jo være rene komedien å se meg med ræva i været, kavende på bakken sprut rød i tryne.

Når vi trener ute er det nok av forbigående tilskuere jeg ikke har energi til å legge merke til der og da. Men de tenker nok at hun der er jammen sprek..

Altså hun med stoppe klokka som står å skriker.. kun 5 igjen Liss… 4..3..2.. 1… Bra jobba! Bra jobba Liss!

Ja jeg klapper meg selv på skuldra å sier.

Fy Søren du er flink!

Jeg har fader meg fått resultater på kun en uke!

Jeg var vekta i dag å det er jammen gått 2, 5 kg. Jeg ser faktisk magemusklene langt inne bak muffins magen et sted. og det er en stund sist.

Men når det er sagt trener jeg ikke for å slanke meg eller for å bli super FIT. Jeg trener for å komme meg i god form. Jeg har gått inn på en pakke med 10 pT timer pluss «Sprekere hjemme» som er et hjemmetrenings program. Hildes opplegg er super bra, men det beste med alt er hun får meg til å bli bra,føle meg bra å jeg har lyst å gjøre dette for å bli en Bedre meg!


Denne teksten delte Liss i sine sosiale medie kanaler i dag tidlig.

Jeg er så stolt av at hun har bestemt seg for å ta tak i seg selv, tross kronisk sykdom som gjør at smerter kommer og går. Det er så viktig å se mulighetene. Hva du kan klare hvis du bestemmer deg. Liss er rå, og gjør alle treningsøktene i sprekere hjemme i tillegg til at hun møter meg i parken en gang i uka for å trene. Vi trener på en måte som gjør at hun kan bli bedre, ikke verre. Det er viktig å se hvor man bør sette grensene, så man ikke pusher for hardt.

Og se hva hun skriver da! 2,5 kg på en uke, og hun sier hun allerede kjenner forskjell på kroppen! Det er helt nydelig!

Jeg er superstolt!

Ønsker du å vite mer om hva jeg kan gjøre for deg, kan du sende meg en mail på bedremegpt@gmail.com

Du kan lese mer om «sprekere hjemme» her. 

Ha en nydelig fredag!

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *