Jeg har aldri sett han så lykkelig!

Nå har vi bestemt oss.

Eller, jeg har bestemt oss. Meg.

Som flere av dere sikkert har fått med dere, hadde vi en liten skapning her i huset tidligere. Etter 5 år med ønsker fra jenta mi skaffet vi oss om sider en liten dverghamster som var ene og alene hennes ansvar.

Jeg skjønte tidligere ikke vitsen med å ha et så lite dyr i hus som bare skulle bo i et bur og ikke være like mye endel av familien som feks en hund, derfor syns jeg det var unødvendig å si ja.

Men, jeg ga meg jo til slutt. Og det skulle vise seg å bety utrolig mye for jenta mi. Til og med jeg syns det var vanvittig koselig med dette lille dyret som kom med nesen ut av det lille huset sitt hver gang noen kom inn på rommet. Hun var så utrolig skjønn og ble veldig tam. Ansvaret med dette lille hamsteret var ikke noe problem for tolvåringen, som taklet det utrolig fint. Hun elsket henne jo av hele sitt hjerte.

Mini ble også forelsket i denne skapningen, og syns det var så fint når han fikk lov å hjelpe til med henne.

Men nå bor hun jo ikke her lengre. Og huset ble utrolig nok veldig tomt uten det buret med den hvite lille hamsteren på rommet.

Jeg og mini har snakket litt om å kanskje skaffe oss en ny skapning. Men, jeg har vært litt usikker på hva som passer for oss to. En sånn skapning trenger jo «barnevakt» hvis vi skal være borte i perioder fekst. Jeg tenkte også at hvis vi skulle ha det, så måtte ansvaret ligge på meg. Mini er for liten syns jeg. Han kan absolutt hjelpe til med det han kan, men å gi han hele ansvaret syns jeg blir feil.

Han elsker dyr, og vi skal en gang i fremtiden ha hund. Det har vi snakket om i flere år allerede. Men akkurat nå er det litt vanskelig. Både mtp hva det koster og hvor vi bor. Her har vi nemlig ikke lov å ha hund.

Vi dro til dyrebutikken for å se om de hadde noe litt mindre.

Når vi var der hadde de kun en dverghamster, men skulle få flere en dag senere. Vi valgte å komme tilbake.

Jeg hadde ikke bestemt meg for om vi skulle kjøpe en, men når jeg så lykken i mini sine øyne når han fikk se de bittesmå skapningene som ikke var eldre enn en liten mnd, da smeltet hjertet mitt totalt.

Jeg sa det til han. Det er greit.

Vi får oss en dverghamster du og jeg.

Og det er kanskje ikke en stor greie, men for han var det om om hele verden endret seg. Jeg har aldri i mitt liv sett gutten bli så glad for noe noengang. Han begynte å grine av glede.

Vi kunne ikke ta den med oss hjem enda, siden den var så liten. Men i dag skal vi altså dra å hente den.

Mini har ryddet plass på rommet, og lagd et lite skilt.

«Her bor Panda»

Den er nemlig sort og hvit, og heter Panda. Vi gleder oss! ♥

Ha en fin tirsdag!

Klem Hilde.

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *