Pause

1 Oktober begynte jeg.

Det var den siste dagen i september jeg bestemte meg for å gi alt jeg har på det jeg ønsker å drive med.

Jeg hadde hatt tanken i hodet lenge, men noen ganger trenger man et ekstra push for å ta det steget for å komme skikkelig igang! Jeg hadde ventet på det, og var superklar.

Jeg har jobbet mye de siste ukene. Med endel ting jeg kanskje ikke helt tenkte jeg måtte igjennom for å gjøre det jeg skal gjøre fremover. Men jeg ser nå at det er mye jobb. Det tar mye tid og krefter. Men igjen. Jeg elsker det! Jeg digger at det skjer noe, og jeg gleder meg masse til å fortelle dere mer om hva som skjer.

Jeg bestemte meg også for å ha et mål her på bloggen. I utgangspuntet var målet 2 innlegg hver dag. Men jeg har skjønt at det ikke alltid passer seg sånn. Så jeg har heller satt målet til 200 innlegg på 100 dager.

Noen ganger blir det kun 1 innlegg, mens andre ganger blir det 3. Sånn er det bare.

I helgen måtte jeg bare ta meg litt fri. Jeg kjente det hadde blitt mye jobb, mye tanker og mye tid foran skjermen. Jeg ville bruke tiden på mini og kjæresten. Uten å måtte fokusere for mye på å skrive eller publisere ting ellers i sosiale medier.

Det trengtes.

Jeg har hatt det så utrolig gøy i helgen, og fått mye kvalitetstid ♥

Jeg elsker at jeg er i full gang og har masse å gjøre, men jeg må bli flinkere å tillate meg å ta pauser. Ikke nødvendigvis flere slike to-dags pauser, men korte og gode pauser innimellom, sånn at jeg ikke går helt på veggen!

Jeg skal prøve å komme meg gjennom denne dagen, selv om jeg ser at jeg ikke får gjort alt jeg skulle. Jeg får iallefall oppdatert dere litt, og lover enda et innlegg mot kvelden. Jeg vil snakke litt om den vekta jeg gikk på i morges… IGJEN.

Så lenge får dere ha en nydelig start på uka, så skal jeg prøve å få fart i sakene her.

Klem Hilde.

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


2 kommentarer

  1. Rebekka

    Å ta pause fra bloggen i helgene ser jeg som en positiv ting. Du har en spennende hverdag og blogg, men vi har alle behov for å legge sosiale media på hylla et par dager og bare være sammen med de som betyr mest. Kanskje vil du ha mer inspirasjon og energi om du har en fast fridag, slik som mange andre yrker har. Og kanskje det er en trend som du kunne startet i bloggerverden. «loggavlørdag»

    1. bedremeg

      Det var faktisk utrolig smart! #loggavlørdag Kunne vært noe. Søndager MÅ jeg jobbe, så da er lørdag den beste dagen. jeg skal jaggu tenke litt på denne altså! Takk for innspill! Viktig med litt «me-time» borte fra skjermen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *