Den dagen jeg ga opp livet

De siste dagene har jeg mange ganger vært langt utenfor komfortsonen.

Jeg vet at jeg må det, for å komme dit jeg vil, så jeg utfordrer meg stadig. Endten det er å stå foran kamera og bli fotografert, snakke om vanskelige ting, snakke foran mennesker i store forsamlinger, gå til ukjente steder eller finne frem på egenhånd. Så prøver jeg å gjøre det. Selv om jeg syns det er ubehagelig.

I morgen skal jeg gjøre det igjen. Jeg skal snakke LIVE på facebook.

Denne gangen skal jeg snakke høyt om noe jeg aldri før har snakket høyt om i mine kanaler. Jeg skal gå i dybden av hvordan depresjonen tok knekken på meg og hvorfor. En historie sikkert mange av dere ikke kjenner til.

Jeg skal fortelle dere om den dagen jeg ga opp livet.

Jeg hadde nemlig kommet dit.

Jeg ville ikke ta mitt eget liv, men jeg sluttet å leve.

Det sitter hardt i dag at jeg har vært så langt nede, men jeg er så uendelig glad for at jeg tok tak i det! I morgen forteller jeg om ting jeg syns er vanskelig å snakke om, så jeg håper virkelig på deres støtte og engasjement.

Jeg skal også fortelle meg hvordan jeg kom på beina igjen, og hva jeg vil gjøre for å hjelpe andre som er i samme situasjon.

Kanskje jeg også kan hjelpe deg?!

Håper du også vil invitere vennene dine til å like siden min (klikk her for å komme til den). Det tar deg fire sekunder, og du kan faktisk invitere ALLE ved bare et klikk (velg inviter alle). Ved å velge det, kan alle dine venner velge selv om de vil klikke liker eller ikke.

Kanskje jeg faktisk kan hjelpe noen av de du kjenner også.

Vi ses LIVE kl 21.00 i morgen kveld! Gå inn på facebooken min HER .

Ha en nydelig kveld.

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *