YES!!

Dagene flyr og vi er langt ute i oktober. Faktisk så og si i midten. Snart kommer snøen og gjett om det gledes her i huset!

Det har nesten gått litt for fort, selv om det virker som en hel evighet siden den dagen jeg begynte å lengte etter å fortelle dere det jeg nå skal fortelle.

I juni var jeg nemlig og svinset rundt et sted i Oslo, superspent på et møte jeg ikke kunne si noe om. Jeg skulle inn til hovedkontoret for å skrive kontrakt.

Jeg hadde allerede blitt rimelig god på google maps, så jeg klarte lett å finne frem. Men, jeg var fortsatt nervøs. Dette var jo en skikkelig big deal for meg. Hva skjer nå liksom? Hvordan havnet jeg her?!

Jeg skal ikke gå rundt grøten, men heller fortelle om denne kontrakten jeg skrev like før sommerferien i år.

Jeg har nemlig blitt et av de nye ansiktene til ingen ringere enn

CRAFT!

Annonselenke: Genseren finner du HER

Jeg er så innmari stolt og glad for at de ville ha meg inn som en av deres 8 «hverdagshelter» og ansikter utad. Dette kommer til å bli noen spennende år med fotoshoots, eventer, arrangementer, treninger, foredrag og annet gøy vi skal gjøre.

jeg er så glad for jeg får lov å være med på dette. Craft har i mange år produsert komfortable og gode treningsklær, som jeg skal bruke med stor iver fremover! Jeg skal fortelle litt mer om produktene senere, men nå måtte jeg bare få det ut!

YES!!!

Annonselenke: Tights HER. Jakken kommer snart.

Nå er jeg klar for treningshøsten, både inne og ute!

Hurra!

Ha en nydelig kveld alle sammen!

Klem Hilde

2 kommentarer

  1. Åååååååååååååååååå , så morro ☺ Gratulerer så mye Hilde ❤❤❤

  2. Så gøy, gratulerer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *