Det er bare en drøm

I går fikk jeg en kommentar som satt seg hardt. en som fikk meg til å ville fortelle dere der ute et par ting.

Det var ei som skrev til meg at hun hadde en drøm. Hun forklarte hva drømmen var, men avsluttet med. Men det er jo bare en drøm.

Bare en drøm?

For ti år siden hadde jeg også en drøm. Jeg hadde samme tankegang og så på det som uoppnåelig.

Drømmen min var å gjøre noe med livet mitt. Ha en utdannelse og en jobb jeg klarte å holde på. En jobb jeg likte.

Jeg ønsket å gjøre noe jeg virkelig brant for.

For 5 år siden begynte jeg å trene, og for fire år siden kom drømmen tilbake.

Jeg hadde klart å endre tankegang, og prøvde å finne alle mulige måter for å finne en vei å oppfylle denne drømmen. Jeg hadde blitt sterkere mentalt og forsto på det tidspunktet at den eneste som kunne sørge for at dette skjedde, det var meg.

Trening ga meg så mye at jeg bare måtte ha det i hverdagen min. Endelig hadde jeg funnet ut hva jeg ville gjøre med livet. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle komme meg dit, eller akkurat hva jeg ville gjøre når jeg var der, men jeg måtte jobbe med helse og trening. Jeg måtte hjelpe andre.

Denne drømmen min skulle jeg gjøre noe med.

Jeg viste hvor tungt det kunne være å komme seg igang, jeg viste hvor utrolig vanskelig det kunne være å holde seg der. Jeg viste også hvor mye det kunne gjøre for kropp og sjel om man faktisk klarte det.

Jeg bestemte meg for å gjøre noe stort. Jeg skulle hjelpe flere. Få utdannelse og dele mine erfaringer og min kunnskap.

Jeg har jobbet hardt med både hode og kropp de siste årene. Men mest av alt har jeg jobbet for å nå drømmen min. Jeg har gitt meg noen ganger når det har vært tøft, men så har jeg reist meg igjen.

I dag jobber jeg med det som gir meg energi. Ikke bare har jeg en utdannelse og en jobb. Jeg har skapt den selv, og jeg driver mitt eget firma. Jeg bygger opp mitt eget navn. Jeg jobber med trening og helse.

Du som har en drøm inni deg. Noe du vil bli, noe du vil oppnå. Noe du ønsker å gjøre i livet.

Tenk deg om! Tenk hva det vil gjøre for deg hvis du kan oppfylle den drømmen din!

For hvis jeg klarte det. Så klarer pokkern meg du også det!

Ha en knallbra dag, og ikke glem og få med deg muligheten jeg gir frem til klokken 23.59 i kveld. Mange har tatt den allerede, nå venter jeg bare på deg!

Hvis du lurer på hva jeg snakker om, kan du se videoen min HER. 

Klem Hilde

Snapchat: bedremeg

Følg meg gjerne på

Facebook og Instagram


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *