Slik endret jeg meg etter en uke med hjemmetrening

Mange spør meg om jeg har noe jeg kan vise til. Om noen vil dele deres historie eller før/etter bilder.

Etter å ha jobbet med sprekere hjemme i over et år har jeg sett utallige bevis på hvor bra dette funker og hvor langt mine kunder har kommet. De har gjort jobben, og fått knallgode resultater. Ikke bare på utsiden, men også på innsiden og i hodet.

Jeg kan dessverre ikke poste deres resultater uten samtykke, men jeg kan vise bilder av hvordan jeg klarte meg gjennom en av mine uker med hjemmetrening.

I kveld vil jeg derfor reposte et innlegg jeg la ut for litt siden for å bevise for dere hvordan det å kun trene hjemme funket for meg. Husk at hvordan kroppen forandrer seg er individuelt, og at dette kun er etter 1 ukes trening. Her er det flere ting som kan spille inn.


Det var på tide for meg å snu litt på ting etter et par måneder hvor jeg var litt for langt nede til å i det hele tatt orke å tenke på meg selv.

Treningen ramla helt ut, og jeg orka ikke å dra på senteret igjen.

Så, etter jeg nå hadde jobbet med «sprekere hjemme» noen mnd , bestemte jeg meg rett og slett for å gjøre akkurat det samme som mine medlemmer der gjør. BLI sprekere hjemme hos meg selv!

I forrige uke skreiv jeg dette innlegget, hvor jeg ville bevise for dere at det funker.

Jeg har trent 4 ganger siden denne dagen, inkl en kort løpetur som oppvarming, eller en litt lengre etter styrketreningen. Jeg har løpt mellom 2,5 og 4,5 km.

Jeg hadde egentlig ingen plan om å ta bilder etter bare en uke, men pga de følelsene jeg sitter med etter denne første uka, så måtte jeg bare. Jeg kjenner at hele kroppen forandrer seg. Jeg får bedre holdning, føler meg strammere og har selvfølgelig fått et helt annet energinivå!

Og det er helt vilt. På en uke!! Jeg har ikke vært kjempeflink med maten, og har faktisk skeia ut et par ganger for mye. Men det får gå. Jeg pleier jo alltid å si at maten er noe man tar etterhvert. Start med en ting, så komme resten etterhvert.

Så her kommer et lite bevis etter uke en med «sprekere hjemme» program.

Det er viktig for meg å presisere at dette er MEG og mine resultater. Det er viktig å ikke sammenligne seg selv med andre, og deres fremgang. Men jeg vet også, at etter en uke med dette treningsopplegget, vil du føle deg mye bedre.

Så hvordan tror du det er etter fire uker?!


Hva kunne dette gjort for DEG?!

Jeg har ledige plasser i sprekere hjemme førstkommende søndag og ut året! Starter du NÅ får du trening ut 2018 med 3 programmer i uka, samhold med likesinnede i gruppa, motivasjon, personlig trener som backer, støtter og sørger for at du får mest ut av programmet. Du binder deg til trening 3 ganger i uka, noe som gjør at du VIL få resultater!

Kanskje har du et mål om å passe inn i kjolen før jul? Eller kanskje vil du bare ha mer energi eller bli sterkere. Kanskje du er lei av å bli sliten av «ingenting» og trenger overskudd i hverdagen til å gjøre dagligdagse ting?

Hva er det første du tenker nå? Er det en ørliten del i deg som sier at du bør gjøre det? Som forteller deg at det er på tide at du melder deg på?

Det er ikke noe å tenke på lengre. Send en mail med en gang! Bedremegpt@gmail.com så får vi deg igang allerede på søndag!

Ha en nydelig helg så lenge!

Klem Hilde

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *