Så unik, så tøff!

Det har vært en veldig spesiell uke.

Vanskelige valg og tunge samtaler har funnet sted, men jeg har også måttet gå videre med alt annet jeg har stått i. De tingene jeg skal gjøre fremover.

Dette innebærte bl.a en videoinnspilling av promovideoen for mitt store prosjekt for høsten og vinteren, sprekere hjemme. 

Noe som selvfølgelig har vært vanvittig spennende og gøy, og som jeg gleder meg stort til fortsettelsen på.

For å kunne spille inn denne filmen trengte jeg en «skuespiller»

Jeg spurte flere av de jeg kjente, og la ut et par statuser på facebook hvor jeg spurte om noen kunne stille opp. Ikke uventet tikket det inn en melding fra en av de modigste jentene jeg vet om. Marte ( i farten).

Det er denne jenta dette innlegget skal dreie seg om. Og hun er ca akkurat like glad i ostepop som det jeg er. Det ble derfor en veldig naturlig «prop» under innspillingen av video.

Noen ganger i livet fortjener enkelte mennesker en hel del mer cred enn det de får. Nå har riktignok Marte gjort en helt vanvittig bra jobb både mentalt og fysisk de siste årene og jobbet helt villt bra med sine SoMe kanaler de siste månedene og ukene, så hun har jo fått endel cred. Men jeg vil gjerne gjøre det jeg kan for å gi henne enda litt mer!

Jeg møtte Marte for første gang tiiiidlig tidlig i sommer på en fest hos en felles venninne. Det første jeg tenkte i det hun begynte å snakke var at denne jenta MÅ jeg bli kjent med! For et vinnende vesen med en så smittsom latter og en livsglede som ikke lignet noe jeg har sett tidligere. Det skulle vise seg at Marte hadde fulgt meg en god stund allerede, og det gjorde hun jo ikke et rent lite nummer av når vi fant ut av det! Ler enda av hvor høyt hun ropte gjennom hele rommet.

Herregud! DET E JO HO BEDREMEG! Du e jo ho bedremeg!!!

Omring deg med folk som gir deg god energi sier de…

Marte er en sånn person. Hun må jeg ha i livet mitt.

Siden den kvelden med høye rop og vanvittig mye latter, har vi blitt bare bedre og bedre venner, og jeg er vanvittig glad for at hun syns jeg er utholdelig!

Denne jenta har en vanvittig ståpåvilje og et humør som er så smittsomt at jeg ønsker å dele det med dere. Hun er en stor motivasjon og får mange mennesker til å gjøre en ekstra innsats hver eneste dag.

Det jeg vil at dere skal gjøre i dag, er å lytte til det Marte har og si. Ta dere tid til å se gjennom hennes videoer på youtube. En etter en. Start med den første og jobb deg videre. De er verdt hvert eneste sekund av din tid.

Jeg skulle gjerne fortalt dere mye av hennes poenger, men ingen kan si det bedre enn henne. Se, lytt og la dere imponere.

Jeg har bestemt meg for å vise folkene som betyr noe for meg at jeg er glad i dem.

Takk Marte, for at du er den du er. Takk for at du er så modig og forteller verden de harde fakta.  Takk for at du deler så mye av deg selv.

Jeg har blitt vanvittig glad i deg!

Og du … Takk for at du leste.

Klem Hilde ♥

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Så utrolig flotte ord! Å bli verdsatt på en så fin måte kan ikke måles i all verdens penger og materielle goder. Godt å lese at du har så herlige mennesker rundt deg og i liver ditt. Nyt hvert øyeblikk og legg dem på minnekontoen så du kan se tilbake og smile om du noen ganger føler deg ensom, trist og lei<3
    Klem fra nord

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *