Kjære usikkerhet

Når skal du bli stolt av den du er?

Når skal du se alt du har oppnådd?

Det er en kjent sak at jeg sliter med mitt eget selvbilde. Det er en kjent sak at jeg ikke alltid føler at jeg er bra nok eller strekker til nok for de rundt meg. Jeg har kommet langt, men det er fortsatt ting som sitter veldig dypt som må jobbes mer med.

I går fikk jeg et spørsmål. Når skal du egentlig skjønne at du er god nok? Hva er det som må til?

Spørsmålet er stort.

Vil jeg noengang føle meg bra nok? Vil jeg noen gang få overtaket på usikkerheten.

Jeg ble faktisk veldig overrasket over det som kom frem i hodet mitt.

Umiddelbart tenkte jeg, ja. En dag vil jeg føle meg bra nok. jeg vil bli kvitt det som gnager innerst inne. Jeg vil kunne stå for det jeg mener uten å være redd for at noen skal angripe meg fordi jeg ikke mener det samme som dem. En dag vil jeg kunne gå i akkurat det jeg føler for akkurat når jeg vil. En dag vil jeg føle meg fin nok, vellykket nok, bra nok.

Men det må jobbes med.

Jeg VET at den dagen jeg lykkes med de tingene jeg driver med. Den dagen jeg kan vise at jeg klarer meg selv. Ikke for andre, men for MEG. Den dagen vil jeg være stolt. Den dagen vil jeg føle meg bra nok.

Det å ha gått gjennom så mange nederlag og skuffelser i livet, har gjort at jeg har følt meg ganske stuck. Jeg har ikke klart å gå videre eller ha troen på at jeg noengang ville få til noe stort, eller noe som helst i og for seg. At jeg ville kunne drive med de tingene JEG vil drive med. Og ikke minst at noen skulle fortelle meg at jeg var en inspirasjon. JEG?!

Jeg prøver å ta til meg alle de gode og fine ordene som kommer utenfra. Og jeg vet at litt etter litt, så går det mer og mer inn. Det setter seg sammen som små puslespillbrikker. Til slutt vil jeg se det store bildet. Jeg vil innse hvor langt jeg har kommet, og jeg vil forstå at det er jeg selv som har dradd meg dit.

For litt siden kom jeg over en sang på spotify som sa ting så vanvittig bra. Noen ganger føles det akkurat sånn. Og jeg vil sitere den sangen på norsk her mot slutten… Selv om jeg ikke er der helt enda. Er dette noe jeg skal huske på.

Jeg er
​Stolt av den personen som jeg er 
Ingen skal fortelle meg hvem jeg er
Eller hvem jeg skal være
Jeg tar
livet mitt i mine egne hender
De er trøtt av å gjemme hvem jeg er
Jeg er MEG

Kjære usikkerhet
Når skal du fjerne deg fra meg
Vil du noen gang la meg være
Stolt av den jeg er
Usikkerhet…
Det er på tide du fjerner deg fra meg
Sett meg fri, jeg skal vise deg
At jeg er stolt av den jeg er
Akkurat sånn jeg er. 
Jeg er stolt av den jeg er 

Takk for at du leste ♥

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *