Hvordan klarer jeg det?

Hvordan klarer du det? Hvordan holder du deg motivert?

Dette er et spørsmål jeg ofte får. Mange ønsker motivasjon til å komme igang, eller til å klare å holde både trening og et sunt kosthold vedlike. De vil vite hvordan jeg klarer å holde det så balansert, hvordan jeg får til å komme meg på trening dag etter dag, uke etter uke.

Sannheten er egentlig ikke sånn at jeg alltid er på topp.

Jeg er ikke alltid motivert. Det kan kanskje virke sånn, siden jeg deler mye av mine oppturer med treningen. Men jeg har også mine nedturer! Det er dager hvor motivasjonen ikke er på topp. Dager hvor dørstokkmila ligner mer på en hel verden som må klatres over og beseires for å i det hele tatt komme seg ut av huset.

SÅ, hvordan klarer jeg det? Å komme meg avgårde? Hvordan overvinner jeg den stemmen i hodet som forteller meg at det hadde vært best å ligge på sofaen?

Jeg tar nemlig ikke disse nedturene så hardt. Jeg vet at de er der og at de vil komme innimellom. Men de vil aldri ødelegge grunnen til at jeg kommer meg opp igjen.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.

Jeg har bestemt meg! Jeg har funnet mitt «hvorfor»

Kroppen min har det så utrolig mye bedre med gode rutiner, bra mat og mye aktivitet. Jeg finner mer energi ved å gjøre de tingene som gir meg bedre helse.

Dette er ikke noe jeg gjør fordi jeg føler jeg må.

Jeg må bruke energi for å få energi. Dette er en person jeg ER.

Jeg er Hilde. Hun som ønsker å ta vare på seg selv, gi seg selv energi og glede i livet. Hun som spiser sunt fordi det gjør kroppen godt. Hun som tar seg en pølse og et glass brus på grilltur og koser seg på lørdager uten å tenke kalorier. Hun som aldri vil tilbake til den jenta som låste seg inne fordi hun følte seg ubrukelig, stygg og gledesløs.

Det er mitt hvorfor. Fordi det gjør meg til den personen jeg vil være.

Hva tror du vil gi DEG motivasjon til å gjøre en endring?

Finn ditt hvorfor! 

Ha en nydelig kveld.

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *