For et fantastisk menneske!

I midten av juni fikk jeg en melding i inboxen min på facebook.

Jeg hadde hatt en Livestream noen dager før hvor jeg snakket om hvor langt jeg har kommet på kort tid og hvilken prosess det har vært for meg de siste månedene etter jeg begynte med coaching.

For meg var dette viktig. Jeg ville snakke høyt om det. For å vise at det er mulig å gå videre, og at selv om man sliter med fortiden så kan man virkelig klare å fungere bare man jobber hardt nok med seg selv.

I livestreamen snakket jeg også om denne tatoveringen jeg har ønsket meg i mange år, og at jeg nå endelig hadde bestemt meg for hva jeg ville ha. Jeg var usikker på når jeg ville få mulighet å ta den, men den skulle på plass på et eller annet tidspunkt.

Jeg så for meg at kanskje om et års tid, hadde jeg den på armen…

Men så kom denne meldingen. Jeg kan ikke dele alt som ble skrevet med dere her, men jeg vil vise litt av det som sto.

Jeg hørte på live streamen din at du gjerne ønsket deg en tatovering og jeg vil gjerne som en gave, gi deg det. Du har kommet så utrolig langt, så du fortjener virkelig det.

Jeg husker jeg ble helt satt ut og felte noen tårer jeg ikke helt vet hvor kom fra. Det var så mange følelser jeg ikke helt skjønte meg på.

Hvorfor i alle dager vil noen jeg ikke kjenner gjøre noe så fint for meg? Det var min første tanke. For MEG?!  Hvem vil bruke av sine penger, for å gi meg noe jeg ønsker.

Helt vanvittig!

Og mens jeg leste videre tenkte jeg, Det må jo være tull.

Og før du spør- nei, dette er ikke tull- helt ekte og noe jeg ønsker virkelig å gjøre.

Jeg ble så ubeskrivelig glad! Og ikke bare fordi jeg endelig skulle få blekk på armen, men mest av alt fordi jeg hadde betydd så mye for noen.

Så nå sitter jeg her da. Med noe som skal følge meg livet ut. Som ikke bare forteller meg at «jeg er styrke» men som også forteller meg at jeg aldri må gi meg, og at det jeg gjør betyr noe for andre.

Tusen tusen takk Helena. For at du er et fantastisk menneske. 19 år og med et så stort hjerte. Det var en ære å få møte deg den dagen tatoveringen kom på plass. Jeg gleder meg til å se deg igjen! Vi har mye å snakke om ♥

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Helena J

    ❤️❤️❤️ En ære å møte deg også! Lett å gjøre noe for deg når du gjør så mye for så mange andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *