Dette trenger du for å komme igang!

Nå er den over.

Eller, for de fleste er den over. Og siden vi nærmer oss 10 august er det mange som begynner å tenke på å ta tak i hverdagen igjen. Ikke bare jobb, sfo eller barnehage. Men også treningsbiten. Den lille ekstra timen vi burde bruke på oss selv, men som vi ramler litt ut av ved sommertider.

Som jeg skrev i dette innlegget er det ingen grunn til å ha dårlig samvittighet. Høsten kommer tidsnok, og er en perfekt tid for trening! Temperaturene synker og gjør det litt mer «levelig» å kunne trene utendørs.

Men så er det litt vanskelig og komme igang da, alltid.

For meg er det også hardt. Men heldigvis har jeg prøvd å holde det bittelitt ved like i sommer, slik at terskelen ikke har blitt sååå stor. Noe jeg selvfølgelig anbefaler alle å gjøre egentlig, men også har forståelse for at kan skli ut.

Men, jeg skal jaggu ikke skryte på meg alt for mye trening heller. Vi snakker noen lange gåturer, en styrkeøkt her og en løpetur der. Ikke noe rutiner eller harde uker akkurat.

Men! Nå er høsten snart her, og selv om jeg ikke trener for å stille i konkurranse eller generelt bli mere FIT, så er det viktig for meg å holde treningen på plass. Holde kroppen i form slik at jeg klarer hverdagens utfordringer. Og selvfølgelig fordi jeg syns det er så innmari gøy!

Det kan selvfølgelig være flere grunner til at du som leser dette ønsker å komme igang med treningen igjen (eller kanskje det er nå du skal begynne å trene for første gang?). Kanskje er det fordi du vil gå ned i vekt, stramme opp, bli sprekere, få mer overskudd og energi eller rett og slett fordi du syns det er GØY å være i aktivitet!

Uansett hva som er årsaken, så må du finne en grunn. Du må ha en god grunn til å trene. Hvorfor skal du gjøre det? Hva vil det gi deg? Og svaret du får der, må være viktig for deg.

Selv var jeg veldig langt nede. Jeg Hadde null energi, og jeg følte meg stor. Jeg kunne ikke gå i de klærne jeg ønsket å gå med. Dette gjorde også at jeg følte meg veldig lite som MEG. Den Hilde jeg ville være. Jeg var jo også deprimert på det tidspunktet jeg startet og jeg syns det var utrolig vanskelig å komme meg på treningssenteret.

Her var jeg like før jeg begynte. Mange har sett det før, men jeg må bare dele det.. Igjen og igjen, selv om noen bilder selvfølgelig er litt verre å dele enn andre.

Jeg ser ikke bare meg i en større versjon. Jeg ser en usikker jente som føler seg vanvittig ukomfortabel.

Poenget mitt er at hvis du ikke ser hvorfor du må sette igang, vil du aldri komme deg over dørstokken. Du må ha den klare grunnen til hvordan du skal komme deg igjennom denne forandringen. Har du den, så kan jeg love deg at du vil klare det!

Jeg bruker i dag mine erfaringer til å hjelpe andre. Noe av det som gir meg mest i hverdagen akkurat nå er å hjelpe andre å komme seg opp. Gi andre motivasjonen til å holde seg igang og aldri gi seg.

Som jeg pleier å si, den som gir seg er en dritt. Og det mener jeg virkelig. For du gir deg vel ikke?! Hvis du virkelig kjemper for noe du trenger så hardt. Noe du MÅ ha for å klare deg gjennom hverdagen. Da gir du deg ikke!!

Selvfølgelig kan det være at du trenger litt hjelp på veien, men der kan jeg steppe inn og få deg igang! Jeg kan til og med få deg til å holde deg der!

Det finnes ulike muligheter.

Denne uka har jeg et supertilbud på trening UT året 2018 i facebookgruppen min «sprekere hjemme»

Det vil altså si at du får binder deg til å komme i form nå fremover. ved å forhåndsbetale 1700,- for 4,5 mnd hvor du da faktisk får over 1 mnd helt gratis(pris for fire uker er 500,-).

Oppstart er søndag 19 august, med første hjemmetrening 20 august.

Les mer om sprekere hjemme HER 

Og har du evnt andre spørsmål eller ønsker å melde deg på, sender du en mail til bedremegpt@gmail.com så fort som mulig!

Dette er din sjanse til å komme igang hjemme i din egen stue eller ute i hagen. Alle programmene mine kan gjøres hvor som helst, med minimalt av utstyr eller tunge vekter hvis man heller ønsker det.

Jeg sier, GO FOR IT! Finn ut hvorfor, og gjør den forandringen du trenger.

Ps. I kveld kl 21.00 går jeg live på facebook for å ta snakke om dette og ta imot spørsmål fra dere. Titt gjerne innom!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *