Nå krysser vi alt vi har!

De siste dagene har vi brukt masse tid ute i solen. Noe som selvfølgelig har vært helt nydelig!

Jeg føler meg utrolig takknemlig som har fått så mange gode venner her i nærheten som også har barn som mine små leker med. Jeg kan ikke engang prøve å forklare hvor mye det betyr for meg at jeg blir inkludert i en så fin gjeng med mennesker!

I dag tok vi med familiene ned på en skole i nærheten for å øve på å sykle. Noe som mini egentlig ikke var så interessert i… Han ville jo IKKE sykle.

Han har nemlig vært livredd for å falle å slå seg. Han bestemte seg rett og slett for å vente til han ble STOR før han skulle lære seg å sykle.

Dette endret seg fort når han så alle vennene sykle rundt på skoleplassen. Han ville prøve, og han ville få det til. Litt skeptisk i starten, og ble fort sliten. Men SÅ! plutselig med litt hjelp fra en annen pappa, raste han avgårde og mestret som baaare det!

Jeg så på hele gutten at han var superstolt, og mammaen var ikke noe mindre stolt hun heller. Første gangen han prøvde uten støttehjul, også gikk det altså så bra! For en god følelese!

Det ble en slitsom men utrolig morsom dag, og når vi skulle gå hjem etterpå valgte mini å trå barbeint langs asfalten.

Mens vi gikk der og tuslet langs fortauet minnet mini meg på det vi fortsatt går å venter i spenning på.

Mamma, sier han. Jeg håper vi snart kan ha bil…

Jeg håper vi kan kjøre til strender og bade i sommer. Og på ferie! For hvis vi vinner bilen kan vi kjøre til Mosjøen! Han har nemlig bestilt sommerferien nordover, og vi har bestemt at ferien med han går dit i år. Vi reiser selvfølgelig uansett om vi vinner eller ikke, men det hadde vært utrolig deilig med en roadtrip!

For de av dere som ikke har fått med seg hva jeg snakker om, så er jeg med i en konkurranse, Opel testpilot, der jeg for en stund siden fikk leie en bil i noen dager, mot å skrive om det i sosiale medier. Jeg ble da med i trekningen om å vinne denne bilen i et halvt år. Du kan lese mer om det HER.  Du kan også se videoen jeg la ut på facebook HER (blir veldig glad om du vil kommentere eller dele den, sånn at sjansen for at jeg muligens vinner øker enda mer.)

Det trekkes 4 vinnere, og disse publiseres altså 15 juni. Så nå går vi bare å venter i spenning og krysser ALT vi har!!!

Mini fortalte meg at han skulle krysse fingrene hundretusenogmillion ganger! Å vinne denne bilen i 6 mnd kan gjøre enormt mye for oss. Håper flere hjelper oss og krysse fingre!

Ha en fin fin søndagskveld.

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *