Hvorfor lar jeg meg selv si slike ting?!

Nå sitter jeg foran skjermen og hiver litt etter pusten.

Dagene er så fine, men jeg blir sliten av å være mye ute. Kroppen blir slækk på kvelden, og beina blir litt ekstra tunge.

Jeg elsker å trene ute om sommeren, men noen ganger er det ikke alltid like lett og komme seg ut når det er så varme dager.

Men så er det det med å bestemme seg da. Å si til seg selv at ingenting skal stoppe MEG. Ingenting skal la denne treningsøkta gå i vasken. Og  vettu hva?! Det handler ikke alltid om hvor lang økta er, hvor mane kalorier du forbrenner, hvor langt du løper eller hvor tungt du løfter. Noen ganger handler det rett og slett om å fullføre.

Om å vinne over seg selv og viljen sin. Om å ikke gi seg og holde på de gode rutinene. Om å fullføre alt du har bestemt deg for, uansett hvordan det går.

I dag fikk jeg meg 15 minutter kondisjon som oppvarming, og en halvtime styrke. Det var sabla tungt. Trappa kjentes seigere enn noengang, men jeg klarte 10 runder med 73 trinn! Jeg løp frem og tilbake til trappa, og jeg gjorde både strakmark, utfall, pushups, skulderpress, fronthev, spiderman og plankeløft ute i hagen.

Jeg tar meg selv ofte i å tenke; «Jeg kunne jo tatt flere runder enn bare to» eller «det var jo kanskje ikke den beste økta»

Men so fucking what! Hvorfor lar jeg meg selv si slike ting til meg selv?! Jeg var dødssliten før jeg tok på meg treningstøyet. Men jeg gjorde det faen meg uansett! Jeg satt på power musikk, kom meg ut og fikk meg 3 kvarter med SVETT trening med litt ekstra tung kropp.

Jeg er fornøyd!!

Skap gode rutiner og FULLFØR treningsøktene du planlegger. Ikke si til deg selv at noen økter er dårligere enn andre. For alt er faktisk JÆVLIG BRA!

Jeg heier på DEG!!  Også heier jeg litt på meg selv også når jeg mestrer sånn som jeg gjorde i dag!

Ha en nydelig kveld.

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *