Angst for å trene alene

I dag er jeg litt ekstra fornøyd med meg selv. Litt ekstra stolt over hvor langt jeg har kommet og hvordan jeg har jobbet for å komme dit. Hvordan jeg har snudd om tankegangen for å klare meg selv. Og hvordan jeg møter utfordringer jeg tidligere aldri hadde orket å tenke på.

Som dere kunne lese i DETTE innlegget jeg la ut tidligere i dag, ønsket jeg å bytte senter fordi holdningene til enkelte som jobbet der ikke er noe jeg vil assosieres med. Når jeg brenner så sterkt for noe, så går jeg all in!

Men ja, når jeg nå har sluttet å trene på dette senteret måtte jeg jo inn på et nytt.

Og jeg kjenner meg selv. Jeg vet hvilke tanke jeg får i hodet når det gjelder å besøke et sted jeg aldri før har vært. Kanskje spesielt et treningssenter!

Hvor er inngangen? Hvor skal jeg sette skoene? Hvor finner jeg utstyret? Enn om jeg ikke finner garderoben? Er det i det hele tatt noen garderobe der? Hvem trener der? Vil de se at jeg er ny? Hva vil de tenke om meg? 

En endeløs rekke med tanker og spørsmål…

Noen av dem forsvant like fort som de kom. Jeg kvier meg ikke like mye for å trene på et nytt sted. Men jeg har likevel litt småangst for å dra på steder jeg ikke før har vært, helt alene.

Men forskjellen på meg i dag, og meg for 5 år siden er at jeg er bestemt. Før hadde jeg angst for å trene alene, dette er helt forandret i dag. Jeg har lært så sinnsykt mye av meg selv. Jeg har bevist igjen og igjen at det å gå litt utenfor komfortsonen har gjort meg sterkere. Mye sterkere!

SÅ i går bestemte jeg meg for å signe medlemskapet på fresh, for så å dra å trene etter jeg hadde jobbet i dag.

Og selv om det kom noen tanker nok engang. Ville kroppen avgårde.

Jeg pakket baggen og gikk ut. Bortover veien i 20 minutter før jeg var fremme. Siden jeg enda ikke hadde fått armbånd for å scanne meg inn måtte jeg bruke en QR kode jeg fikk. Denne funket selvfølgelig ikke, og jeg kjente jeg ble litt svett i hendene der jeg sto alene og ikke skjønte hva jeg skulle gjøre.

Heldigvis kom det ei hyggelig jente som trente (men tydeligvis jobbet der også) og slapp meg inn. Jeg fortalte henne at det var min første gang på Fresh, og hun viste meg både hvor garderobene var og hvor frivektsavdelingen lå. Perfekt!

Treningsøkta gikk som en lek!

Det var vanvittig deilig å trene sammen med NORMALE mennesker! Det var endel folk, men det var folk som du ser til vanlig. Ikke de du nesten er redd for å trene sammen med fordi du føler de ser på deg og syns du er tjukk! Takk og pris!

Noen reagerer kanskje på at jeg skriver normale. Men leser du innlegget mitt fra tidligere i dag, ser du at jeg brenner for #normalkroppen

Det er så mye positivt for meg ved å bytte senter og en av dem er at jeg sparer PENGER! Ikke bare på at det er billigere, men jeg sparer også busspenger. 70 kr brukte jeg hver gang jeg trente i Lillestrøm. Nå kan jeg gå til trening.

Jeg skal følge et tips jeg fikk på snap i dag: Spare de 70 kronene hver gang jeg egentlig skulle tatt bussen til trening (når jeg går istedenfor), og  bruke de på noe fint til meg selv. Nye sko, treningstøy, eller en gøy opplevelse! Jeg har allerede lagt til side 70 kroner for dagens økt!

Et lite tips! Viste du at sportamore har 3 for 2 på et vanvittig utvalg av sko? 

Jeg vet iallefall at jeg skal spare til noe skikkelig fint til våren, for nå skal det bli mange treningsøkter fremover!

Hurra!

Ha en nydelig kveld. Og du. Takk for at du engasjerer deg i det jeg skriver og deler med dere! Helt fantastisk å se alle som har kommentert og delt innlegget fra tidligere i dag. Har du ikke lest det, finner du det HER inne.

Klem Hilde

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Tøffe du Hilde ☺ Du er ett forbilde for mange

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *