Denne uka skulle bli annerledes

Dagene flyr avgårde denne gangen. Selv om jeg egentlig ikke har så mye å gjøre.

Det er deilig å ta hver dag som den kommer. Kunne sove helt til jeg er uthvilt.

I dag våknet jeg flere ganger, og sovnet like fort igjen. Den muligheten er sjelden til stede kan du si. Men når jeg til slutt bestemte meg for å åpne øynene helt, var klokka blitt halv 10. I går var den ti på 9, så det spørs hvor det ender mot slutten av uka.

Men jeg nyter det.

Denne uka skulle bli annerledes. Det hadde jeg bestemt meg for allerede før ungene dro.

Det jeg prioriterer å få til nesten hver dag er trening. TRENING!

Selv om jeg har kjent litt på den halsen min som ikke er helt god, så er den ikke så vond at jeg ikke klarer å trene styrke. Noe lang løpetur blir det nok ikke med det første, men jeg kan helt fint gå 30 min på mølla og ta noen styrkeøvelser.

Det var noen som sa til meg at jeg ikke måtte pushe meg for hardt. Det gjør jeg ikke. På mandag måtte jeg faktisk kutte ned på antall sett mot slutten av økta fordi jeg skalv sånn. En god kombo av for lite søvn og mat var nok tilfelle der. Men da ga jeg meg uten å føle at jeg GA OPP. Det var nok for meg da. Og jeg klarte ikke mer.

I går endte jeg opp som en stor foss med tårer av mange ulike grunner… Dermed kom også dette innlegget. Mer om hva som skjedde vil du få neste uke, da jeg ikke kan si så mye enda. Men jeg kan fortelle dere at jeg er vanvittig lettet og fantastisk heldig ♥

Nå skal jeg komme meg avgårde! Har spist en aldeles himmelsk frokost som jeg skal tipse dere om senere i dag!

Ha en nydelig onsdag.

Reklame: Slenger med noen av favorittene mine fra ridestore.no siden så vanvittig mange spør om camo genseren min! Den finner du her!

Følg meg gjerne i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Klem Hilde

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *