Denne mandagen ble ekstra fin

Det er ukestart, og jeg sitter her med verdens beste følelse! Mandagen er fiiin, selv om jeg var så trøtt at jeg egentlig aldri ville stå opp i morges.

Og hva var det som gjorde denne dagen ekstra fin?

Jo, fordi jeg vant over meg selv i dag!

Fordi jeg ikke orka å være trøtt og grinete selv om jeg egentlig bare hadde lyst å bli i sengen.  Det var ikke et alternativ å sluntre unna treningen når jeg faktisk har lovet meg å gi gass denne uka. Jeg kom meg opp av senga,brukte god tid på å pakke treningsbaggen og klargjorde meg for det som jeg skjønte kom til å bli en hard økt.

Først var det selvfølgelig innspilling sammen med Janne i Oslo, men etterpå dro jeg direkte til senteret.

Fokuset mitt nå er å komme igang for fullt igjen. Komme på plass med de gode rutinene. Etter litt mye vanskelige ting mot slutten av 2017, og alt for mye sykdom i starten av 2018, er det på tide å ta tilbake det som gir meg så mye god energi!

Før jeg drar på trening skriver jeg alltid opp hva jeg skal trene, men det kan ofte skje at jeg heller vil gjøre noe annet. Sånn som i dag feks. Da kjørte jeg heller 3 runder tur/retur med prowleren enn å ta utfall bak i smithmaskin (den var også opptatt, så da orket jeg ikke vente). Sinnnnnsykt tungt, men veldig gøy å ha gjennomført! Sto selvfølgelig på den ene siden på vei opp, og andre siden som er mye lavere og enda tyngre for beina, på tilbaketuren (video kan du se på dagens snapfeed: bedremeg).

Jeg dro hjem, spiste et sinnsykt digg måltid med salat og de fiskekakene fra kiwi som skriker «jeg er singel» fordi de selges i to pack. Har du ikke prøvd de, så anbefaler jeg virkelig. Singel eller ei!

Jeg er så vanvittig glad for at jeg har kommet dit med meg selv, at jeg kan bestemme meg for en ting og vite at jeg klarer å fullføre! DET er en deilig følelse!

Nå skal jeg rydde litt i leiligheten. Det er alltid så mye enklere å få gjort når barna er borte.. merkelig.

Annonselenker: Er du sånn som meg, som finner motivasjon i nytt treningstøy? Her kommer noen tips fra meg. Alle tightsene koster under 500 kr! Det trenger ikke være dyrt! Klikk på produkter på bildet for å komme til link.

Ha en nydelig mandagskveld!

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *