Jeg beklager

Det er jo ingen hemmelighet at jeg har kjent litt på et lite snev av negativitet den siste perioden.

Jeg trodde kanskje ikke det var så åpenlyst hvor negativ og sur jeg har vært. Men når du får høre det av flere, da er det vel bare å innse at noe må gjøres?!

Du vet når du kjefter på ungene en kveld… Litt sånn ekstra høylytt. Du roper minst like høyt som de roper til deg. Du er så irritert at du snart sprekker!!! Vel.. Jeg har vært litt sånn… Litt for mye i det siste.

Og ja, Det har vært sykdom, sykdom og atter sykdom. Heldigvis var vi jo ikke syke alle sammen samtidig, men vi spredte det godt ut i hele januar med ca 2 uker hver. Godt det.

Sykdom fører til litt mer innetid på alle sammen. Når den minste er syk, kan jo ikke mammaen gå ut, noe som igjen fører til lite aktivisering av den største også. Og når mammaen blir syk, da stopper jo bare verden opp. Helt opp. Da er det kun tv og ferdigmat som gjelder en periode. Og selv om det også kan være greit i et par dager så vet vi jo at det ikke akkurat er det som gir mest happiness i heimen når det skjer over tid.

SÅ ja, jeg beklager, både til mine kjære barn og mine søte snille snappere og følgere der ute. Jeg har vært litt negativ. Jeg har nok ikke vært så happy som jeg pleier.

Men i dag!! I dag ble det en annen dans her i heimen!

Og hvorfor?

Jo, fordi i dag kom mor seg på trening!

Det er så sykt at noe så lite kan gi så mye. En time på trening med 8 kjappe øvelser på hele kroppen, og vips. Mammaen er et nytt menneske.

Takk og pris for at jeg nå er såpass frisk at jeg endelig kan trene og dermed smile igjen. For ja… Jeg blir sur når jeg ikke får trent. SUR.

Så da krysser vi bare fingrene for at jeg fortsatt klarer å gå resten av uka…. Noe som nok er veldig lite sannsynlig.

Hva gjør trening med deg? 

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *