Jeg får høre ord som tøff og sterk… 

I dag vil jeg bare titte innom for å si TAKK til dere.

Tusen takk til alle som tar seg tid til å skrive til meg etter innlegg som det jeg la ut i går.

Jeg får høre ord som tøff og sterk… 

Jeg kjenner meg ikke alltid igjen i disse ordene. Men når jeg går litt dypere inn i meg selv, skjønner jeg jo at jeg har jobbet mye i det siste for å i det hele tatt klare å få disse tingene ned på tastene. Selvfølgelig er det vanskelig. Men det gjør meg også veldig godt.

Jeg har en lei tendens til å fortrenge ting. Stenge det inni meg som om det aldri har skjedd. Noen ganger kan det kanskje være en god egenskap, men jeg kjenner at det ofte kommer ut i negative reaksjoner når jeg er alene. Tanker, mangel på søvn, dårlig samvittighet (for gudene vet hva), og lite energi.

Alle tingene jeg vanligvis fortrenger, eksisterer ikke. Og når jeg da skriver om det, blir det ekte. Det blir realitet, og jeg kan ikke lenger holde det inni meg. Jeg forteller om det for å dele, for at folk skal vite… Så jeg slipper å sitte med det alene. Jeg får det ut for å føre tankene videre.

Det føles utrolig bra!

Og når jeg får den responsen dere gir meg, blir jeg helt overveldet. På en veldig god måte.

Dere gir meg en støtte jeg aldri før har sett maken til.

Det at dere legger igjen et hjerte eller en kommentar betyr mer enn dere aner. Så igjen. Tusen takk <3

I går klarte jeg dessverre ikke å svare alle, da dette blir veldig sterkt for meg der og da. Beklager virkelig. Jeg skulle ønske jeg fikk til å svare alle som tar seg tid til å sende meg lange snapper og meldinger. Jeg skal prøve å svare de som har sendt meldinger i inboxen i nær fremtid. Jeg må bare la dette synke litt først. For selv om det er godt å få disse ordene ned, så kommer jo realiteten som sagt frem i lyset og jeg må jobbe litt med meg selv.

Takk for at dere vil lese… Dere hjelper meg på en måte jeg aldri hadde trodd var mulig ♥

Klem Hilde

Følg meg i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

4 kommentarer

  1. Beate overgård Nilssen

    Kjære Hilde. Æ må bare si at du er så utrolig tøff og sterk som deler dette. Æ må si at æ gråt så mye når æ leste innlegget. Fy søren som æ beundre din styrke og ser opp te dæ!! ❤ stor klæm fra Beate.

    1. bedremeg

      Tusen takk for det Beate <3 Dette gjør meg utrolig glad!!

  2. Du er veldig flenk å sette ord på tanker og minner. Håper at du ved å åpne deg om det som er vanskelig kan få det lettere på sikt. Å lukke alt inni seg kan være både godt og gjøre vondt verre.. Ønsker deg og barna alt godt❤️

  3. For å ikke bli gjenkjent av andre skriver jeg under anonym. Jeg legger inn nettadressen og håper du en gang vil møte meg. Jeg har gjennomgått så mye av det samme og tror det hadde hjulpet begge å snakket om dette. Jeg har i tillegg blitt seksuelt misbrukt med foreldre som visste. Idag er jeg etter flere år med terapi og medisiner væ helt sengeliggende. Angsten gjør at alt er ute av kontroll! Kan ikke være mamma/kone, aldri gå ut noe sted, ingenting. Hjelpeapparatet klør seg i hodet og har lite å bidra med lenger. Samtidig har jeg høyere utdannelse innenfor feltet. Jeg leser kun din blogg, du skriver ekte og ærlig! Takk❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *