Vi du ha en hel måned med gratis PT?

For en tid tilbake jobbet jeg som personlig trener på treningssenter. Jeg syns det var gøy, men jeg trengte noe mer. Jeg ønsket å kunne jobbe mer effektivt, og hjelpe flere mennesker på en gang. Jeg ønsket å skape et fellesskap for de som ikke alltid hadde mulighet å komme seg ut på treningssenteret. Jeg vet nemlig alt om hvor vanskelig det kan være både med tiden og det å faktisk trå over dørstokken på senteret med så mange mennesker.

Selv har jeg trent hjemme i flere måneder og jeg syns det funker gull når jeg kommer igang! Jeg vet selvfølgelig at det er litt utfordrende for mange å klare å komme over den kneika for å starte, og derfor ville jeg starte med dette som et PT konsept.

Siden august har jeg hjulpet utrolig mange mennesker med å komme igang med trening. Flere har gått ned mange kilo, minstet mange cm av kroppen og ikke minst funnet en treningglede de aldri før har sett makan til. Jeg fikk til og med melding fra ei som fortalte meg at mannen hennes hadde sluttet med blodtrykksmedisin etter HUN hadde begynt på programmet. Kun fordi de har endret vanene i familien. Slike ting får meg bare lyst til å jobbe enda hardere! Det gir så vanvittig gode resultater hvis man virkelig vil!

Dette får du som medlem i sprekere hjemme:

  • 3 treningsprogrammer hver uke (disse legges ut på søndag)
  • Gratis kostholdsveiledning (frivillig)
  • Tilgang til vår sprekere hjemme snapchatkonto (kun for de som vil)
  • Du får  bruke gruppa di sammen med likesinnede, til å både gi og få motivasjon
  • Ekstra utfordringer hver uke, som feks BINGO (mange utfordringer i rutenett, hvor det er om å gjøre å klare alle ila uka)
  • Personlig trener som svarer på spørsmål og gir motivasjon og tips i hverdagen.

Noen stikkord fra medlemmer som beskriver gruppa:

Motiverende, energi, glede, inspirasjon, gøy, treningsglede, styrke, svett, mestring, sterk, stolt, sunnere, livsstilsendring, girlpower, POW, felleskap, utavdegsjælopplevelse, utfordringer, gøy, nye venner, PT, tilgjengelig 24-7, glede, Hilde. 

Treningsøktene i sprekere hjemme er en god miks av styrketrening og styrkeintervaller som gir pulsen et lite kick! Her er det svettegaranti på alle øktene! Du må sette av ca 30-50 min 3 ganger i uka. Det tar nemlig ikke lengre tid!

SÅ til tilbudet. Jeg føler meg veldig generøs som nå gir dere en HEL måned gratis trening i sprekere hjemme!

Meld deg på før 15 desember og få følgende priser:

1 mnd: 500 kr

2 mnd: 950 kr

3 mnd: 1300 kr

4 mnd: 1500 kr

Som du ser koster en måned vanligvis 500 kr. Men kjøper du nå flere måneder får du mer og mer rabatt for hver mnd. Kjøper du fire måneder nå, får du rett og slett en hel mnd gratis!

Ønsker du å starte med treningen allerede 10 Desember, Må jeg ha påmelding innen 4 desember. Ønsker du å starte 1 Januar er påmeldingsfrist 15 desember. 

Kjør på og start allerede nå, hvorfor i alle dager skal du vente til i januar?

Meld deg på til bedremegpt@gmail.com 

Husk og gi beskjed om hvor mange måneder du ønsker å være med. Hvis du ønsker å bli med fra 3 desember må påmeldingen være hos meg innen 2 desember. Ønsker du å bli med fra 10 desember, må du melde deg på innen 4 desember.

Gleder meg til å jobbe på sammen med DEG fremover!! 

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Beate Moksnes

    Ønskjer tilbud på 4 mnd. Har fatigue pga tidliger hjerneslag,ingen lammelser. Når er forfall?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *