Jeg hadde aldri trodd at dette skulle bli så stort!

Nå sitter jeg her… På en tirsdag, og har så mye å gjøre at jeg knapt husker å spise. Mandagen fløy avgårde, og når jeg skulle drikke kaffen min i morges etter unger var levert, sovnet jeg på sofaen før jeg hadde rukket å se på koppen.

Jeg tror jeg muligens var litt sliten.

Men.. det skal jeg si dere. Det er det verdt! For det skjer så vanvittig mye gøy nå, og det at jeg startet med «sprekere hjemme» har vært noe av det beste jeg kunne gjort. Ikke bare for alle flotte folkene som er med, men også for meg selv. Jeg jobber MYE med det. Sørger for at hver enkelt får en kostholdsveiledning som passer sin hverdag. Jeg setter opp programmer på en måte som gjør at medlemmene kan føle fremgang og mestring. Jeg har noe å bruke tiden på, jobbe med. og det er SÅ gøy! Og jeg elsker at jeg har funnet noe som gjør at jeg kan jobbe hjemmefra, bli kjent med nye mennesker og samtidig bidra til at noen får en bedre livskvalitet.

Jeg tror faktisk ikke jeg kunne valgt en bedre jobb.

Men.. Som overskriften sier. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle bli så stort. Når jeg lå der å pønsket sammen ideene rundt dette håpet jeg at noen kanskje ville prøve. Se om det kunne funke. Men at så mange skulle bli med,hadde jeg ikke sett for meg. At jeg skulle kunne gjøre så store ting for så mange på en gang. At folk skulle gå ned flere kilo og cm på så kort tid, men likevel spise sunt og få i seg nok mat i hverdagen. At de skulle gå fra å syns trening var en last, til å nå glede seg til hver økt! Det er helt vanvittig gøy!

Jeg har nå to grupper med 24 og 28 medlemmer.

Jeg er stolt av både meg selv og av samtlige medlemmer som står på og gir gass hver eneste uke. Mange har snudd livet sitt helt på hodet etter de ble med i sprekere hjemme, mens noen har gjort små endringer som gjør at de nå klarer å holde på de gode vanene. Jeg er så stolt av hver enkelt!! De gjør det så himla bra!

Dette er innmari gøy!

Men, selvfølgelig, så er det mye å gjøre. Kanskje spesielt nå i starten. Og derfor blir prioriteten en litt annen. Med alt som skjer rundt meg nå om dagen, så har jeg rett og slett ikke hatt tid til å skrive så mye. Og når jeg kommer på noe jeg vil skrive om, så har jeg ikke mulighet.

Men det er verdt det. Jeg skaper min egen fremtid, jeg skaper min egen jobb.

Det føles så deilig å kunne hjelpe! Og jeg lover dere at jeg vil bruke en hver anledning til å inspirere med mine tekster her inne når tiden strekker til.

Hvis du vil lese mer om sprekere hjemme, og sette deg på venteliste. Kan du sjekke ut dette innlegget.

Ha en nydelig kveld!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *