Personlig trening er alt for dyrt!

Mange vil sikkert hate meg for det. Og jeg vet at det kanskje får reaksjoner. Men dette er mine meninger, og jeg står for dem. Det er dette jeg skal drive med, og da må jeg få gjøre det på MIN måte.

Hvordan kan hun si det? Hun som er personlig trener selv, tenker du sikkert nå.

Vel.. Jeg kan si det fordi jeg har vært så forbanna langt nede, og i så dårlig form at jeg trengte hjelp. Jeg trengte noen som så meg. Som fortalte meg hva som var lurt å gjøre. Hva jeg kunne spise, uten å miste det lille jeg hadde igjen av energi. Hva jeg kunne gjøre for å få muskler i kroppen som gjorde at jeg klarte å stå oppreist. Hvordan jeg kunne få tilbake livet mitt.

Og hvordan i pokker skulle jeg klare det?

Jeg viste ingenting den dagen jeg bestemte meg. Jeg hadde ikke peiling på hva jeg burde gjøre eller hvordan jeg skulle gjøre det. Men jeg viste at noe måtte gjøres.

Problemet er at jeg VET ta det er mange der ute som ikke klarer å komme seg over den kneika. Jeg klarte det nesten ikke selv heller.

Noen syns kanskje det er helt topp å betale 6-7000 for 10 pt timer, men jeg syns rett og slett det er alt for mye penger. Selvfølgelig er det en investering i egen helse og blablabla. men hva om man kan investere en litt mindre sum og kanskje få noe som faktisk er vanvittig bra?!

Hva om du kunne betale bare 500,- for trening og hjelp med kosthold i en hel måned?

Det var tanken min når jeg startet med dette. Jeg må finne en måte å jobbe på som er BILLIG, men som gjør at jeg likevel kan tjene penger og jobbe med dette fast. Jeg må finne en løsning hvor jeg kan se hver enkel kunde, og ikke behandle dem som en hel gruppe. Jeg må ha muligheten til å kunne hjelpe hver enkelt. Se hva de trenger. Se hva de sliter med. Jeg må finne en måte å jobbe på som folk DIGGER!

Og vet dere hva? det har jeg gjort nå. Jeg har startet det geniale konseptet som bare etter et par uker har endret livet til så mange mennesker! De sier de har prøvd mye, men ingenting er som dette.

Jeg er helt overveldet over hvor bra dette har gått og hvor langt de har kommet på så kort tid. Vi er nå inne i tredje uke etter de første medlemmene ble lagt til i «sprekere hjemme» Og jeg har nå så mye pågang at jeg vil starte opp en gruppe til. Dette blir helt rått!!

Nå kan det være din tur å gjøre en endring. Nå er det DU som skal klare å nå målene dine. Du som ikke har tid, mulighet eller ork til å komme deg over dørstokken og bort på senteret.

Det er nå det gjelder!

Få PERSONLIG TRENER hjem i fire uker for KUN 500,-

Dette sier medlemmer om «sprekere hjemme

 • Treningsprogrammet er helt genialt, da det er en fin balanse mellom styrke og kondisjon. Det er stor variasjon på øvelsene, og ingen dager har vært like.
 •  Etter ett par dager, fant jeg skikkelig motivasjon og ble skikkelig gira for å få dette til.
 • Beste opplegge jeg har vært med på, og jeg har prøvd ut mye forskjellig!
 • Har tatt av 2 kg på 1,5 uke!
 • Ser nå, etter 2 uker at magemålet har blitt redusert med 3 cm
 • Trening hjemme gir meg frihet, variasjon, fleksibilitet og viljestyrke! Kjenner og at jeg ikke har den samme snopelysten som før.
 • Kjempegøy trening!!!
 • Dette er ikke bare trening dette er en livsstil man kan leve med.

Og etter jeg forsiktig spurte om noen hadde bestemt seg for å være med videre etter de fire første ukene, var dette noen av svarene jeg fikk 😉

 • Jeg er bare på uke 2, men jeg VET allerede at jeg skal være med videre! Jeg er full av energi og godt humør, treningsøktene dine er fantastiske
 • Jeg er også i uke 2, men meg er du ikke kvitt! Jeg vil ha MER!!! #fornøyd
 • Det er ikke noe å tenke på..!! Dette er jo helt RÅTT. Digger opplegget ditt Hilde, blir HELT klart med videre.
 • Er på andre uka jeg også, og jeg er også med videre. Dette er bare et helt supert opplegg😁 jeg pusher meg selv så mye mer nå enn før

29 stk er vi i gruppe en. Og nå åpner jeg altså en gruppe til.

DU kan faktisk gjøre en endring i ditt eget hjem. Du kan gå ned i vekt og du kan bli sterkere. For 500 kr (4 uker) kan du faktisk få et helt nytt liv. En livsstil som du og familien din, eller du alene klarer å leve med uten å føle at du må streve deg igjennom hverdagen.

Sånn funker det:

Du melder deg på ved å sende mail til bedremegpt@gmail.com. Deretter får du en link til en gruppe på facebook som du får medlemskap i sammen med andre påmeldte.  Hver mandag får dere et program for uka. Her finner dere tre treningsprogrammer med morsomme, varierte og utfordrende øvelser. Disse skal i hovedsak gjennomføres på mandag, onsdag og fredag. Det er selvfølgelig åpent for å endre dag om det skulle komme opp noe, men alle skal prøve så godt de kan å få gjort øktene de dagene de er satt opp. Øktene skal dokumenteres i et innlegg jeg legger ut på den aktuelle dagen. Du dokumenterer ved å fortelle hva som var dine utfordringer, hvor lang tid du brukte, om du kjenner progresjon osv. Nye program hver uke med noen av de samme øvelsene og noe nytt. Dette er øvelser som ikke krever utstyr i starten, men etterhvert vil du kanskje kjenne at du trenger et par manualer eller kanskje noen strikker. Dette er valgfritt. 

Første uka i gruppa skal du skrive ned alt du spiser. Dette sendes til meg søndag sammen med et utfylt kundeskjema som går på dine kostvaner. Deretter vil du få en helt gratis kostholdsveiledning på mail noen dager etterpå.

Gruppa gir en helt ny motivasjon mange ikke har sett før. Den gir utfordringer, glede, mestring og rett og slett en ny hverdag!

Dette konseptet er helt rått. Og jeg har aldri sett så stor endring på så kort tid før!

Vil du bli med gruppa allerede førstkommende mandag 11.sept?! Send meg en mail på bedremegpt@gmail.com NÅ!!

Gleder meg til å høre fra deg!!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *