Jeg er ikke fornøyd!

Jeg har akkurat kommet hjem fra ukas innspilling av Overlivet. Vi har snakket litt om det jeg nå skal dele med dere i frustrasjon.

Jeg er så dritt lei!

Jeg er så forbanna lei av at jeg ikke klarer å gå tilbake til de gamle vanene. De dagene hvor jeg spiste sunt, trente og hadde en kropp jeg var fornøyd med. Også tenker jeg… Jeg var jo fornøyd for litt siden. Og det var greit.. Men nei. Jeg bare sier det, fordi det er det jeg  si nå om dagen. Selv om det gjør VONDT å sitte i den altfor trange jeansen jeg kjøpte for 7 måneder siden. Fordi jeg har skeia alt for mye ut.

Det føles som om hele kleskapet mitt jobber mot meg i en slags demonstrasjon. Love handles som plutselig har begynt å henge over shortser og bukser. En mage som har fått litt for mye av ett eller annet og litt for lite av det de kaller stramt.

Det er ikke greit å si at man føler seg dvask og utilpass, eller at man ikke liker at magen har blitt større, og rumpa litt mindre fast. Vi MÅ liksom være fornøyd med de vi er til en hver tid.

Jeg kan jo ikke si at jeg føler meg dritt. Jeg kan jo ikke si det. For jeg er jo ikke feit. Jeg er jo ikke stor. Og man kan jo snart ikke si at man er missfornøyd med seg selv så lenge det ikke er helsefarlig?! Da øker man jo kroppspresset eller har en eller annen sykdom. Fordi man ikke takler å se lovehandles over buksekanten?

Jeg takler det, men jeg liker det ikke. Jeg liker ikke at det er ubehagelig å sitte på en stol med jeans!

Jeg er ikke fornøyd!

Jeg sa det. Jeg går rett og slett imot det verden forteller meg jeg ikke får lov å si.

Og nå er jeg dritt lei av at jeg alltid skal unne meg det ene og det andre fordi ett eller annet. Det er alltid en unnskyldning til å spise opp den sjokoladen eller spise brødskive med brunost til frokost,lunsj og kvelds.

Det er sikkert noen som vil kaste seg over meg med dette innlegget i full krig, men vettu hva! Jeg må da for sørn meg ha lov til å ikke være fornøyd meg MEG uten at jeg skader andre?

Det handler om hva JEG er fornøyd med, ikke hva du ser. Og jeg har hverken råd eller lyst å bytte ut hele kleskapet i en størrelse større, bare fordi hodet mitt ikke har vært helt med på det kroppen trenger. Og jeg vil ha det bra med meg selv. Jeg vil føle meg BRA. Det gjør jeg ikke der jeg er nå.

Nei! nå får faen meg nok være nok, og det er på tide å skjerpe seg! Kjøleskapet skal få en makeover. Sunn mat inn, drittmat ut! Huset skal inneholde det jeg KAN og BØR spise fremover!

Det er på tide å ta tilbake de gode vanene, uten at man skal bli hallshugd fordi man ønsker å være fornøyd!!

Jeg starter NÅ.

Takk for at du leste.

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Lykkeliten

    Kjenner meg igjen, i alt
    Når vi er på ferie, så er vi på ferie! Da blir det boller på bensinstasjon, McD og alt vi ikke gjør ellers i året. Men nå, etter en siste ferie med all inklusive, og «øyne»som vil ha mer selv om magen skriker stopp merkes det godt…. Klærene strammer, og det ER skikkelig ukomfortabelt, sånn er det bare!
    Vi startet hverdagen idag, frukt og kesam til kvelds, en god begynnelse (etter daimbollene igår)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *