Bort med dem og jeg kan nyte sommeren!

Siden jeg var liten har jeg alltid vært hysterisk for flygende insekter og småkryp. Okei, det har blitt litt bedre med årene, men de som kjenner meg fra mine barndomsår husker meg nok som plagsomt redd til tider.

Jeg husker en gang jeg syklet 1 km med en stor sort flue kravlende oppover fra låret mot halsen. Jeg var livredd.

Altså, jeg trodde jo den skulle drepe meg! Sånn helt seriøst.

Jeg glemmer det aldri.

Jeg er altså ikke redd fluer lengre.. Eller mygg. Jeg har faktisk også vendt meg til tanken på at humler og bier må få eksistere.

Edderkopper derimot. Jeg kan ikke fordra dem! Små eller store, samma f! Det er mulig de gjør en nytte for samfunnet, men jeg er ganske sikker på at om jeg kvitter meg med noen få, så går verden likevel rundt.

Og jeg vet at det er flere av oss… Som gjerne vil BO i fred, uten å få forstyrret både kveldskosen foran tvn eller nattesøvnen ved at disse krabatene skal melde sin ankomst både høyt og lavt. Kanskje noen til og med kunne tenke seg å sitte ute?

Sorry ass.. men bort med dem!

Dette er på ingen måte et kjøpt og betalt innlegg, bare en helt enkel anbefaling. Etter jeg snappet når jeg sprayet vinduene mine med denne sprayen sist, fikk jeg et helt hav av snapper tilbake. Og jeg får faktisk fortsatt spørsmål om denne sprayen.

Denne sprayer jeg altså rundt alle vinduer, kriker og kroker ute hvor jeg IKKE vil at disse rakkerne skal flytte inn.

Den FUNKER!

Det er en kjent sak at sokkel-leiligheter ofte ikke er edderkoppfrie. Men etter jeg begynte med denne sprayen er den eneste sorte krabaten jeg har funnet en liten mm  på basilikumsplanta.

Nå kan jeg faktisk kose meg i sommer… I min egen leilighet, uten at «lille petter edderkopp» blir for nærgående.

Sprayen heter PELIAS. Jeg vet ikke hvor de selger den i ditt nærområdet, men hvis du klikker HER, så finner du ut av det.

Det skal ikke forundre meg om jeg får noen edderkoppelskende lesere på nakken nå, inkludert min kjære som av en eller annen grunn syns disse ekle skapningene egner seg som bl.a husdyr (med navn Rutta).

Men… JEG takler dem ikke, sorry ass!

Kos deg i sommer!

Klem fra hun som ikke er like redd for sorte flekker på gulv og vegger lengre…

Følg meg gjerne videre på Facebook og Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *