Jeg skulle bare la datteren min finne klær online, men så oppdaget jeg dette.

For noen dager siden ryddet vi i kleskapet til jenta mi. Vi fylte søppelsekker med klær som var for små eller som vist nok var totalt ut av fornuft å bruke lengre (ifølge elleveåringen).

Du kan lese innlegget her

Etter innlegget ble publisert, fikk jeg flere tips til hvor jeg kunne handle nye klær til barna mine. Mange av stedene har vi allerede vært gjennom flere ganger. Men så kom det et tips som ga mammahjerte litt ro. Et tips som gjorde at jeg helt stille kunne nyte en kaffe på en søndag, mens ungene raidet butikken for å se hva de ønsket seg.

GENIALT! Tenkte jeg og lastet ned appen. Her kunne barna, både femåringen og elleveåringen sjekke ut kategoriene i deres respektive alder for å se hva de ønsket seg. Ønskene la de så i handlekurven hvor jeg etterpå stilt og rolig kunne gå inn for å velge ut noen av de tingene jeg syns passet å kjøpe akkurat nå. 3 dager senere kom det pakke fra Spania levert på døren.

Ingen stress i butikken, ingen barn som løper rundt… Kun ro og fred i sofaen når jeg shoppet.

Helt supert!

Helt til i dag…

Tiden er inne for at mor må ha ny bikini, og tenker JA! jeg kan bruke appen jeg også. Jeg går inn på ZARA og klikker meg inn på kategorien WOMEN.

Deretter går jeg på swimwear og tenker NÅ finner jeg sikkert noe kult til sommeren!

Jeg skroller nedover, bilde etter bilde og får rett og slett SJOKK, og kjenner jeg blir dårlig…

Er det sånn vi skal se ut i badetøy i år? Skal dette virkelig selge?

Hva skjer med verden??

Jeg vet faktisk nesten ikke hva jeg skal si, for dette mener jeg bare er helt for jævlig!

Det sies mye om kroppspress om dagen. Du kan lese om sommerformen og kroppen du må ha klar til årets varmeste årstid. Men dette er jo FAEN ikke normalt!

Jeg kunne rett og slett ikke ta med flere bilder, og ville ikke vise ansiktet til modellene heller.

BORT med bilder av bein som stikker hit og dit, flate bryster som ikke engang trenger bikinitopp og kropper som er tynne som fyrstikker. Det er ingenting naturlig med en kropp hvor eneste formen er et bein som stikker ut av brystet!

Det er godt mulig noen føler seg tråkket på her. Men dette mener jeg bør bort bort bort fra slike nettsider som selger klær. Hva skjer med oss når vi sitter å shopper hjem klær som henger på skjeletter og som overhode ikke vil ha samme passform når vi med normale kropper får de på oss?

Jeg tør faktisk nesten ikke tenke tanken på hva slike bilder kan gjøre med barna mine hvis de finner på å klikke seg inn på dem.

Jeg liker klærne de selger på Zara, og barna kommer til å få lov å handle der. Men jeg skal jaggu sitte ved deres side når de bestilles, slik at vi UNNGÅR klikk inn på bilder som dette.

ZARA BØR SKJERPE SEG!

Del hvis du er enig!

Hilde.

Følg meg gjerne videre på sosiale medier

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *