Jeg syns det er ganske awesome å være NORMAL

Så har vi kommet til den delen av året igjen da. Den delen hvor vi skal av med klærne og fram med brunfargen.

Det bugner av blogginnlegg med sommerkropper og ikke sommerkropper. Folk som forteller deg hvordan du skal finne den, og folk som syns du bare skal glemme hele prosjektet.

Det første jeg tenkte når datteren min spurte om jeg skulle bade når vi dro avgårde på stranden i går var, nei! Men ikke fordi jeg følte meg stygg å fæl fordi jeg har lagt på meg noen kilo de siste månedene. NEI, fordi jeg var redd for å fryse rævva av meg i det kalde vannet!

Jeg kan ikke huske sist jeg ikke tenkte på kroppen første dag jeg skulle ut i solen.

Jeg har aldri følt meg bra. Noe har alltid vært feil. Som regel magen. Enten for stor og hengslete, eller bare tykk og full av strekkmerker. Og før operasjonen var det puppene. Alltid var det noe feil. Men så har jeg lært meg å ta vare på meg selv. Og nå er jeg faktisk ganske så glad i kroppen min.  Fordi jeg har lært meg å leve med den. Jeg er fornøyd med den, og jeg vet at det er kun jeg som kan gjøre noe med den vist jeg vil at den skal se annerledes ut.

Angrer jeg på at jeg har tatt vare på meg selv ved å høre på kroppen de siste månedene? NEI.

Angrer jeg på at jeg har spist sunt samtidig som jeg har unnet meg noen ekstra godbiter? NEI.

SÅ hvorfor skulle jeg skjemmes, eller være redd for å vise kroppen min på stranden?

Vettu hva jeg syns?

Jeg syns det er ganske awesome å være NORMAL.

For det er nettopp det jeg er!

Jeg er 34 år, mamma til to. Jeg trener jævlig bra i perioder, men av og til må jeg ta pauser. Jeg elsker mat, og i noen ganger nyter jeg litt ekstra enn bare på lørdager. Jeg koser meg med å være lykkelig.

Jeg ligger på stranden med livets valker på magen og lovehandels som går litt utafor skjortsen.

I love it! ♥

Jeg er sterk, og jeg har energi til å bade med ungene (når vannet blir bittelitt varmere). Det er det som teller.

Gå sommeren i møte med gode tanker om deg selv! Og hvis det skulle være noe du ønsker å endre på, SÅ GJØR DET!

Klem Hilde

Følg meg videre i sosiale medier:

Instagram

Facebook

Snapchat: bedremeg


2 kommentarer

  1. Hva er viktig i livet? Sommerkroppen elller å ha en kropp som faktisk er frisk?. Litt ekstra her og der, er det virkelig så farlig? Tenker på alle de forskjellige historiene bak hver en kropp, noen er født med gode gener og god forberenning, noen utvikler spiseforstyrrelser og andre pysiske utfordringer pga livet de hittil har levd. Noen lever med syke kropper og andre med friske kropper. Alt i alt er det viktig å lære dagens barn at alle er forskjellige ! Noen lave, høyde, brede, tynne og overvektige. Også var det det med den normale kroppen. Hva er en egenbetaling en normal kropp? Jeg tenker at om alle bruker den friske kroppen sin til å ta på seg bikini eller badeshorts, så er det tross alt det aller beste. For sommer er det nå og alle har en kropp☀️ god sommer alle sammen!

  2. Du er ett forbilde! For man aner virkelig ikke hva man har, før man på ett sekund mister det. Har trent i 4 år nå, en fantastisk kropp fikk jeg av det såklart, men jeg ble aldri fornøyd. Presset litt til, skulle bare bli litt tynnere, så bare det jeg var misfornøyd med – for ja, man ser seg blind på egen kropp! Så knakk jeg hofta min, ikke en – men to ganger. Idag er jeg glad for at jeg har en funksjonell kropp, prisen er ett 20 cm langt arr langs låret, arrvev som strammer og ikke ser så bra ut, men vet du hva? Jeg bryr meg ikke, jeg er bare glad for at jeg har mulighet til å være oppegående, jeg har mulighet til å trene – for jeg fikk øynene opp, at den muligheten er det ikke alle som har. Synd at det er så få som tenker at kroppen er som ett skall, som har og får bruksmerker etterhvert og at det er faktisk helt normalt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *