Jeg bøyer meg i støvet… Det er helt RÅTT!

I går pakket jeg sammen alt som lå i skapet mitt.

Vemodig, men helt greit.

Men selv om jeg har sagt opp plassen min som PT på avancia, og nå også har gitt skapet mitt videre, har jeg noen mnd igjen der nede. Jeg har fortsatt kunder som har flere timer igjen, og jeg vil for ingenting i verden latt de stå igjen for så og måtte starte på nytt med en ny PT.

Jeg tenker på alle de flotte menneskene jeg har trent med de siste månedene.

Jeg har over 250 time bak meg, og jeg har sett vanvittig mye bra!

Jeg har sett kunder som ikke klarte å ta vanlig knebøy, perse gang på gang med tyngre vekter. Jeg har sett kunder smile på vei hjem etter ei hard treningsøkt, og jeg har vært vitne til jubelbrøl over å mestre nye ting.

En av mine kunder klarte ikke gå opp trappa uten å holde seg fast. Sist gang vi trente, løp hun opp. Denne kunden startet hos meg i januar med et håp om å finne litt livsgnist. Hun var  uføretrygdet og i dårlig form. I dag har hun satt de siste timene sine litt på pause fordi hun har fått seg JOBB! Jeg bøyer meg i støvet… Det er helt RÅTT!

I det jeg skriver dette kjenner jeg en stolthelt som er helt unik.

Jeg har selv vært der. Jeg har selv kjent på det å måtte TØRRE å ta steget inn på senteret. Det å være redd for hva andre skal si eller mene. Jeg har vært redd for å gjøre feil, føle meg dum og ikke få til noe.

Jeg vet hvordan det er å skulle starte med noe man er veldig utrygg på.

Derfor blir jeg ekstra stolt av alle de fantastiske menneskene som hver dag tar i mot utfordringene jeg gir. Som TØR og som gutser på for seg selv!

SÅ tusen takk til alle dere! Dere som er helt rå og som inspirerer meg til å fortsette jobben som PT selv om jeg ikke er på senteret lenger. Tusen takk for at dere ikke har gitt dere, og for den gleden dere viser når dere mestrer!

Jeg er så stolt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Skulle du ønske å komme i form, men ikke har mulighet å møte meg på et senter, har jeg følgende tilbud:

PT timer utendørs (Området Skedsmo)

Pt online (periodeplan, program og kostholdsveiledning over 4 eller 8 ukers periode)

Hjemmetreningsgrupper via facebook

Send meg en mail på bedremegpt@gmail.com hvis du vil høre mer om tilbudene eller ønsker å komme igang!

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *