Dette kan du også klare! Bli med på hjemmetrening!

En uke igjen til 17 mai, og ute snør det. Det snappes og deles bilder på sosiale medier om dette fenomenet som plutselig meldte sin ankomst igjen i natt. Vi er i MAI folkens. MAI! Ja, det er kjpt, men snøen kommer fortsatt. Her på Østlandet legger den seg ikke, men den daler i luften for å vise oss at sommeren ikke kommer helt enda.

Men det betyr også at det er tid igjen! Tid til å bruke på seg selv for å føle seg litt freshere når sola titter frem for godt.

Men, så var det den tiden da. Og det overskuddet.

Hvor mange ganger sliter vi med å komme oss på senteret på grunn av barn,  klesvask, middag, jobbing og hele hopprennet? Hvor mange ganger skulle du ønske at døgnet hadde noen ekstra timer, bare slik at du kom deg på senteret?

Tiden er der, vi må bare prioritere rett.

Men! Hadde det ikke vært enklere hvis du slapp å gå ut? Hadde det ikke vært enklere hvis du kunne satt av en liten time etter ungene var i seng? HJEMME i din egen stue? Eller ute i sola på terassen?

Hadde det ikke vært DEILIG å slippe å dra så langt og betale dyre medlemsavgifter på senteret?

JO DET KAN JEG LOVE DEG!

Og det finnes muligheter.

Jeg har forsket litt på hjemmetrening, bl.a med min kollega og venninne Janne som driver bloggen Jannorama.no Hun har trent hjemme nå med mitt program i 4 måneder og har virkelig fått gode resultater! Sammen med vanlig sunt kosthold og en løpetur innimellom har dette fått henne så vanvittig langt!

Dette sier Janne:

«Å begynne å trene hjemme var helt SJUKT pinlig!!! Men når jeg kom over den første bøygen ble det så vanvittig naturlig! Etter to dager kjøpte jeg vekter og trente styrke og jogga annenhver dag. Og nei, det er ikke noe vanskeligere å pushe seg selv hjemme enn på senter. Det sitter i huet ditt, ikke huset du er i..»

«Tid er alltid en faktor. Tid til å lese, tid til å pleie meg selv, tid til å trene. Hvis jeg skulle få til så mye trening som jeg skjønte at jeg trengte måtte jeg finne den mest effektive treningformen på det mest effektive stedet – og da ble det styrketrening, i min egen stue!»

Her kan du se hva Janne har oppnådd på disse månedene:

«Man må bare gjøre det. Man må skifte mens man legger barna og så BEGYNNE! man kan ikke sette seg ned, eller skulle bare brette tøyet eller vaske kjøkkenet. man må trene. Og bli ferdig. Og SÅ kan man forberede morgendagen og heeeeelt til slutt, om det fortsatt er noe dag igjen, DA kan man se på TV. Men man burde legge seg. Og lese litt bok. Det trenger hodet…»

Jeg er så stolt av denne dama altså! Hun har pokkern meg knekt koden.

Men nå er det din tur! Nå er det DIN tur til å skinne.

Derfor starter jeg gruppen bedremeg aktiv-hjemme! 

Dette er en facebookgruppe for deg som vil få opp mulighetene for å trene hjemme med lite utstyr. De som vil føle seg bittelitt freshere til sommeren men rett og slett ikke har mulighet til å komme seg på senteret.

Dette får du hvis du blir med i gruppen:

 •  6 uker medlemskap i lukket gruppe.
 •  2 hjemmetreningsøkter med personlig trener hver uke, LIVE i lukket gruppe.
 •  Treninger som inneholder minimalt av utstyr hvor du får trent kroppen med både styrke og kondisjonstrening. Videoene blir liggende i gruppen til endt periode, slik at du kan ta dem akkurat når du vil!
 • Likesinnede du kan prate med for å holde motivasjonen oppe, dele oppturer og nedturer med.
 • Kontakt med personlig trener som kan veilede og svare på spørsmål.
 • Tips til hvordan du kan bedre kostholdet ditt.

 • Utstyret du trenger er følgende:
 • Fylte Vannflasker (eller manualer hvis du ønsker å øke vekten etter hvert).
 • Minibands (Jeg kan gjerne komme med forslag til hvor disse kjøpes hvis du ikke allerede har. Koster ikke mye!)
 •  Catslides (kan erstattes med grytekluter eller ullsokker )
 • Benk, krakk. trappetrinn eller lav stol
 • Matte eller annet for å trene PÅ.Er du klar for å få mest mulig ut av hjemmetreningen?

Pris for 6 uker er 1000,-

Ta kontakt med meg på bedremegpt@gmail.com

Minibands ser sånn ut, og kan kjøpes via DENNE linken for 299,-

Eller du kan velge disse fra x-life til 199,- (tilbud ut uken)

Ikke vær redd for å ta valget om en bedre helse og sunnere kropp!

La oss gå sommeren sprekt i møte.

Klem Hilde

Følg Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *