Nå satser jeg alt jeg har på nye muligheter!

Det begynner å bli noen dager siden jeg sa opp plassen min på avancia, og det har kommet mange spørsmål.

Det kommer mange gode ord, om hvor tøff jeg er som tør å satse. Men mange syns også det er rart at jeg tør!

Jeg hadde aldri turt å slutte i en jobb uten å vite om jeg hadde noe å gå til

Vel, det hadde vel egentlig ikke jeg heller. Og jeg syns jo fortsatt det er litt absurd at jeg har sagt opp PT-plassen min.

Men jeg brukte mer tid enn jeg tjente. Jeg fikk ikke nok igjen for det rett og slett. Og jeg som har så mange ambisjoner og ting jeg har lyst å gjøre, har behov for å nettopp GJØRE disse tingene. Satse litt!

Det kommer til å bli tøft noen måneder, og jeg vet at det ikke kommer til å renne over på pengefronten fremover. Men det er faktisk prisen jeg må betale for å gjøre det jeg har lyst til.

Men dette var jo drømmen din? Å jobbe som PT.

Drømmen min var ikke å jobbe på et senter. Drømmen min var å videreformidle alt jeg har lært og bruke mine erfaringer til å hjelpe andre mennesker på MIN måte.

Jeg trivdes veldig godt på senteret, så det har ikke noe med det å gjøre. Jeg syns det er fantastisk å ha PT timer der også. Men når jeg får et ultimatum,  må jeg velge det som er riktig for meg. Jeg må velge det som gir meg mest igjen. Ikke bare av økonomiske årsaker, men også pga meg selv og det jeg vil.

Jeg har vært sykemeldt i mange mange år. Inn i jobber, ut av jobber. Fødsler og permisjoner… Jeg har faktisk ikke vært i jobb på veldig lenge.

Jeg bestemte meg for en ting når jeg jobbet meg frisk fra depresjon. Det var at jeg aldri skulle presse meg selv til å gjøre noe jeg ikke ville. Jeg skulle ha en jobb hvor jeg kunne ha såpass mye frihet at jeg gledet meg til hver eneste dag. Jeg skulle gjøre noe som kunne holde meg frisk og ikke falle ned igjen.

En jobb fra 08-16 er ikke noe for meg. Jeg er bare ikke den personen. Jeg er heller ikke en person som kan gjøre det samme hver dag. Jeg må ha variasjoner, og jeg må vite at jeg gjør noe bra. Da blir jeg glad!

Det tok faktisk ikke lange tiden før det dukket opp nye muligheter for meg å kunne gjøre noe fantastisk gøy sammen med en person jeg virkelig ser opp til. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer! Dette får dere selvfølgelig vite mer om, om litt…

Så derfor satser jeg litt nå! Selv om det blir dårlige tider i perioder, så gjør jeg det JEG kan for at jeg fortsatt kan følge drømmen.

GJØRE EN FORSKJELL ♥

Takk for at du leste

Klem Hilde♥

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *