Hva vet du om hva jeg kan?

Jeg har tenkt på det flere ganger.

Jeg tror mange tenker mye om andre. Eller, okei. Jeg vet at mange tenker mye om andre. Altså, det er jo ingen hemmelighet at folk flest syns det er veldig spennende og bry seg om hva andre gjør eller ikke gjør?

U know it, I know it!

Men nå syns jeg vi skal tenke oss litt om. Vi skal slutte å bry oss så fælt!

Slutte å pirke på alle for den minste feil eller ting de gjør som DU ikke mener er rett. For hva vet vel egentlig du?

Her om dagen fikk jeg en snap fra en/ei som mente jeg måtte løfte tyngre. «Du klarer mer enn det der» Skreiv han/hun. Ja, jeg klarte å løfte ganske mye tyngre, men når jeg snappet denne snappen var det altså ETTER økta var ferdig. Da var ikke skuldrene like gira på skulderpress lengre, merkelig nok. En ting til som denne snapperen sannsynligvis ikke viste, var at jeg nettop har hatt skade i skuldrene. Først i høyre, så i venstre. Jeg har derfor fått klar beskjed om å være i aktivitet, men ikke løfte tunge løft over hodet.

Ikke noe vondt mot deg som snappet, for du viste jo ikke det. Men det fikk meg som sagt til å tenke litt.

Jeg vet jeg ikke kan endre verden og folkets måte å oppføre seg på,men hvis vi kanskje blir litt mer oppmerksom på oss selv, så glir det litt mer naturlig inn å slutte å blande oss så fælt i andres saker?

Jeg har flere ganger opplevd folk som kommer bort til enten meg eller de jeg trener med på senteret. Ref. kjæresten sitt frustrasjonsinnlegg for en tid tilbake.

Det er som regel en historie bak alt. Og vi skal slutte å sammenligne oss med hverandre. Jeg klarer en ting, og du klarer en annen! Uansett om jeg løfter mindre enn deg eller om det er motsatt, så er det som regel en grunn til det.

Ja jeg er ganske godt trent, men jeg er ikke den sterkeste. Jeg har mine grunner til at pausene har vært lange i perioder, noe som gjør at jeg ikke tør å kjøre på for hardt. Jeg vet hva kroppen min klarer og jeg tar ingen sjanser på at jeg nok engang må utsette treningen pga overbelastning.

Flere er der. Og vi skal ikke synse og mene noe om alt og alle hele tiden.

Kjør på og hør på kroppen din! Ikke se deg for mye rundt. Fokuser på deg og ditt, så garanterer jeg deg en bra treningsopplevelse!

Forrresten, jeg bare MÅ dele noen favoritter med dere i dag etter min «vindus-shopping» hos x-life.

1.HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

  1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Ha en nydelig dag videre, og ikke tenk så mye på hva andre syns og mener!

Klem Hilde

Følg Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *