En avslutning åpner nye muligheter

I fjor sommer var jeg så heldig å fullføre det jeg hadde drømt om. Det jeg trodde aldri ville være mulig for en som meg. Å ta en eksamen og deretter få en utdannelse som jeg kunne bruke i en jobb jeg elsket.

Jeg sto på begge eksamene, og kan ikke huske sist jeg følte en SÅ stor mestring og lykkerus! Det var helt fantastisk!Endelig kunne jeg begynne å jobbe med å redde liv.

Jeg skulle bli personlig trener! 


Jeg var i jobbintervju på Avancia Skedsmokorset, og startet i september i fjor med et håp om å klare å sjonglere alle ballene samtidig. At en 100% stilling kunne fungere sammen med alle andre prosjekter, blogging og jobbing med alle mine SoMe kanaler. Jeg ville veldig gjerne prøve å få dette til, men lovte meg selv å ikke ha dårlig samvittighet hvis det ikke gikk.

Det var tøft å hoppe inn i noe jeg aldri før hadde gjort. Ja, jeg hadde fullført skolen, tatt eksamen og fått tittelen. Men den første PT timen var skummel. Jeg husker jeg skalv gjennom hele greia. Men nå, 250 PT timer senere (fy sørn det er helt sjukt) er jeg veldig trygg i min PT rolle, og jeg vet at jeg gjør en god jobb! Jeg har fortsatt et hav av ting å lære, men jeg er utrolig glad for at jeg tok den sjansen når den kom.

Jeg har de siste månedene sett at det er umulig for meg å få til alt. Som alenemamma til to barn i skole og barnehage (hvor jeg stortsett er uten bil) går ting ikke opp. Jeg har en helse som har gjort det vanskelig for meg de siste årene, og når ting sier stopp må jeg ta det på alvor. Jeg må prioritere å ha det bra i det jeg driver med. Jeg må gjøre det jeg VIRKELIG brenner for. Jeg har så mye jeg vil gjøre, prosjekter jeg vil fullføre og drømmer jeg vil oppnå. Jeg jobber for å kunne leve av bloggen samtidig som jeg ønsker å kunne jobbe mye med PT rollen. Dette får jeg dessverre ikke til når jeg jobber på Avancia og knytter meg til senteret 100%.

Jeg må ut på en måte som gjør at jeg kan nå flere. Jeg vil nå DEG som sitter i nord, og DEG som sitter i sør. Jeg vil nå folket i byen og folket på bygda. Jeg vil at alle skal få en mulighet til bedre helse i både trening, kosthold og hverdagsaktivitet.

Jeg vil jobbe mer med bloggen. Nå satser jeg litt hardere på mitt merkenavn og krysser fingre for at endene møtes etter hvert.

Jeg har en drøm om å kunne gjøre ting på MIN måte. Tenke litt utenfor boksen, og finne nye måter å hjelpe folket på. Jeg vil at vi skal ta vare på helsen vår uten å føle press eller dårlig samvittighet. Og det starter nå!

Jeg vil fortsette på Avancia helt til alle mine kunder har fått brukt opp de timene de allerede har kjøpt. Men mens jeg gjør det vil jeg finne nye veier. Jeg skal starte med grupper, pt timer utendørs i Lillestrøm og Skedsmo generelt. Jeg skal ha det gøy med det jeg gjør, slik at dere der ute kan få en positiv opplevelse av treningen.

Nå åpner det seg en ny verden. Håper du vil henge med. Kanskje du vil trene med meg? Send meg gjerne en mail på bedremegpt@gmail.com med ønsker og spørsmål.

Takk for at du leste.

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne på facebook og instagram


4 kommentarer

 1. Elisabeth

  Tøft satset

  1. bedremeg

   Takk! Ja det var litt skummelt. Men jeg må prioritere å få tid til alt jeg så gjerne vil gjøre 😉

 2. Ønskemamma

  Å følge drømmen er fint tenker jeg. Nå satser du, hopper og ser hvor du lander. Forhåpentligvis er det på et morsomt sted. :o)

  1. bedremeg

   Jeg håper det er morsomt der jeg lander 😉 Takk for fine ord Tina!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *