Hva gjør jeg når jeg faller helt ut og mister motivasjonen?

Det er slutten på en lang, slitsom og rørende søndag. Helgen er snart over, og mandagen titter rett rundt hjørnet. Jeg tenker på de siste ukene. Alle de tunge dagene, uten energi eller lyst til å trene. Uten noe som helst motivasjon til å gjøre annet enn å bare være til.

Det føles litt som jeg har levd i en boble av unnskyldninger. Alle for å slippe å miste enda mer energi.

Jeg har ikke orket å planlegge, jeg har ikke orket å tenke på hva jeg har spist. Alt har rett og slett bare vært litt ekstra dritt nå som det har vært så mye i hodet mitt.

Gidder jeg mer? Hvordan skal jeg orke å løpe? MÅ jeg spise så forbaska sunt hele tiden?

Men… så tar jeg meg i det, og forstår hvorfor de tankene kommer. Vanskelige tider… Mye å tenke på, og mye å gjøre. Jeg er bare et menneske, jeg blir sliten jeg også! Men det er rom for alt! Og det er også rom for at noen uker fylles med annet enn trening. Sånn som de siste ukene.

Men, hva gjør jeg da? For å finne tilbake treningslysten og ikke falle helt ut?

Jeg lener meg tilbake, og ser igjennom telefonen min. Jeg blar i bilder og gamle blogginnlegg, finner inspirasjon i meg selv rett og slett. Jeg ser hva jeg har oppnådd, og jeg ser at jeg har klart å jobbe meg frisk.

Det er DER jeg skal holde meg! FRISK! Jeg skal ikke bli den jenta til venstre på bildet.

Deprimert, trist og ensom med elendig selvtillit, i et forhold som bare gjorde meg enda dårligere…

Det tenkte jeg den dagen jeg så meg selv i speilet. Den dagen jeg fikk diagnosen deprimert.

Jeg tok tak, kom meg ut og jobbet meg mot bildet til høyre.

MEG.

Det er hun jeg skal være. Hun som er sterk. Ikke bare utvendig, men også innvendig. Hun som har energi nok til å være en god kjæreste og en god mor for sine små. Hun som smiler og ler når noe er morsomt. Hun som står på kjøkkenet hver dag og lager mat fordi hun syns det er gøy! Hun som legger seg om kvelden med et smil om munnen, fordi hun er lykkelig.

Jeg har sagt det mange ganger, men sier det igjen. Trening er så vanvittig mye mer enn bare kropp og utseende. Trening har hjulpet meg å finne tilbake til MEG igjen.

Og nettopp derfor, gir jeg aldri opp det som gjør at jeg føler meg bra.

Derfor lar jeg en dårlig periode passere, uten å sitte igjen med et hav av kjipe følelser.

Jeg har stoppet på en stasjon i noen uker, men er strax klar for å gå på toget igjen og fortsette reisen!

Livet er så mye bedre når du kan leve det sånn som DU vil!

Takk for at du leste

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *