Jeg har bestemt meg for å komme HJEM

Jeg var redd det skulle bi skummelt. Redd for å ikke kunne komme hjem til min egen by uten å sitte igjen med dårlige opplevelser og angst for å gå ut.

Jeg har ingen mamma og pappa lengre. Og det er greit. Begge bor i Mosjøen, noe som gjør det vanskelig for meg å finne roen når jeg er der oppe.

Jeg har tatt et valg for å beskytte mine små fra opplevelser jeg selv har hatt. Jeg har bestemt meg for at fremtiden deres skal være trygg.

Jeg har lært meg å leve uten en familie over meg, jeg har skjønt at jeg må klare meg selv. Jeg må skape mine egne tradisjoner, jeg må skape mine egne minner med min lille familie. Barna og kjæresten min.

Så hvorfor i alle dager skulle jeg bruke ferien min på å reise dit? De få dagene jeg hadde til å kunne finne roen og slappe av.

Hvorfor prøve å stå ansikt til ansikt med fortiden og angsten?

Dette er byen jeg vokste opp i. Dette er byen jeg har bodd i nesten hele livet. Selv om jeg har vonde minner herfra, har jeg også gode. Jeg vil ikke miste det lille jeg har igjen av meg selv. Jeg vil ikke miste byen min.

Er det jeg eller dem som burde kjenne på angsten? Er det jeg som har ødelagt familien min? Er det jeg som har ødelagt for dem? NEI.

Jeg har jobbet med det vonde. Jeg har blitt sterkere.

De 6 dagene jeg var hjemme denne gangen, var de beste dagene jeg har hatt der oppe på mange år. Jeg kan ikke huske sist jeg slappet så mye av.

Jeg gråt når jeg dro… Fordi det var så godt å endelig kjenne den følelsen. Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så hjemme.

Derfor har jeg bestemt meg for å komme HJEM! Igjen og igjen!

Oftere, mye oftere. Uten en dårlig følelse, uten angst for å være meg selv, uten å låse meg inne. Jeg har bestemt meg for at ingen skal få lov å ta fra meg det jeg har igjen av meg selv. Byen min.

HJEM ♥

Takk for at du leste..

Klem Hilde.

Ps. Les innlegget «hjem til Påske» HER

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


2 kommentarer

  1. Randi ❤️

    Glad for å lese dette, Hilde Godt at du har det godt i heimbyen igjen, du er sterk Jeg heier på deg

    1. bedremeg

      <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *