Det samme skjer hver gang!

Første hele dag i Mosjøen etter vi kom kjørende i går ettermiddag.

Og hva er vel bedre å bruke tiden på når man er her oppe enn å trene en gjeng spreke damer?

Jeg ELSKER at jeg har denne muligheten. At jeg har kompetansen og tilliten som må til for å kunne hjelpe andre med trening. At jeg kan bruke ferien min til å møte treningsglade mennesker som ønsker å bruke litt ekstra tid på seg selv for å komme i bedre form.

Dette er andre gang jeg velger å bruke litt av tiden min i Mosjøen på å kjøre en treningsøkt for mine følgere her oppe.

Sist gang var det sommer, og vi trente utendørs. Denne gangen var ikke våren helt klar for utendørstrening, så da valgte jeg å leie en sal på Kippermoen for å ta en treningsøkt inne.

Jeg begynner å komme litt inn i yrket mitt nå, og har trent ganske mange kunder. Jeg har timer hver uke på Avancia, både pt timer og saltimer. Jeg har både hatt og skal starte enda en bootcamp nå etter påske.

Men en ting jeg har merket, og kanskje spesielt når jeg reiser opp hit for å trene.

Jeg er alltid like nervøs! I flere dager!

Jeg legger planer, og endrer på dem tuuuusen ganger før jeg blir fornøyd. Jeg vil så gjerne få det til. Jeg vil prestere, og jeg er litt redd for at folk kanskje har litt høye forventninger til meg.

Men så går økta knallbra, og jeg får masse positive tilbakemeldinger. Pulsen synker, og magen begynner å puste igjen.

Tror kanskje det er en liten form for adrenalin?! Og kanskje nettopp derfor er dette så himla gøy!

Tusen takk til alle som møtte opp på Kippermoen i dag. Himla bra innsats av alle sammen! Så håper jeg på at jeg kanskje får en tur nordover i sommer også. Da blir det selvfølgelig bootcamp ute! WOHOW!

Ha en knallfin onsdag!

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *