La oss gjøre dette sammen!

Sola skinner ute og snøen sildrer i små bekker nedover bakkene. De første hestehovene titter frem, og asfalten begynner å bli løpeklar!

Spørsmålet er om DU ER KLAR?

Allerede nå starter vi nemlig forberedelsene til team #prosjekt2017 og KK mila!

Vi skal trene sammen, heie på hverande, motivere og inspirere hverandre til å komme oss ut. Janne startet allerede i går med å gi meg en utfordring på facebooksiden til prosjekt2017.

Hun syns jeg er flink å trene på senter, men utfordrer meg til å møte asfalten igjen. Det er på tide å komme seg UT.

Jeg hadde jo selvfølgelig tenkt å komme i gang, men var litt usikker på når. Så det å få et slik spark bak av Janne, var absolutt noe jeg trengte nå!

Så i dag skjer det altså, med løpeskoa på skal jeg legge ut klart bevis på at jeg også har startet ferden mot mila! Nå skal det skje!!

Om ikke lenge vil dere få info om en treningsgruppe som vil starte i Lillestrøm/Oslo området. Dette vil være en gruppe hvor vi skal jobbe oss frem mot målet, både med løping, styrketrening og samhold. Her blir det treninger utendørs. Det vil koste litt, men ikke mye. Vi skal kjøre noen treninger i Lillestrøm (her kan man enkelt ta toget inn fra Oslo eller andre steder) samt noen i Holmenkollen, Sognsvann og Frognerparken. Litt mer info om denne gruppen kommer snart. Men gjerne gi en lyd om du er interessert!

Så folkens! Til noe veldig viktig. Hvis DU vil være endel av team #prosjekt2017 så skal du selvfølgelig få en rabattkode så du kan melde deg på. Rabattkoden ligger ute på facebook HER og påmeldingen finner du HER.

Det er ikke noe å lure på. Gjør deg klar, start opptreningen og NÅ MÅLET ditt!!

Dette skal vi klare, sammen.

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier her

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *