Dette hadde jeg aldri trodd jeg skulle gjøre!

Har du noen gang tenkt tanken –nei guri meg, det der klarer jeg ikke!?

Eller kanskje –er du gal?! Det der er ikke noe for meg?! 

Jeg VET jeg har tenkt det flere ganger.

Jeg ser rundt meg. Det er så mange muligheter der ute. Men så merker jeg oftere at jeg ikke har trua på meg selv. At jeg setter meg selv litt lengre ned på lista over folk som kan lykkes med ting. Jeg er liksom ikke en som er på topp.

Og akkurat det, er jeg møkk lei av!

Jeg vil ha troa på meg selv!

Så hvorfor ikke la oss snu litt på det? Hvorfor ikke jobbe litt ekstra med den selvtilliten nå som #prosjekt2017 er i gang. Året og prosjektet hvor vi skal bli kjent med hvem vi er! For hvem er vi egentlig? Hem er JEG egentlig?

Jeg vil ikke være en som ikke kan se seg i speilet og si. DU! Fy sørn du er flink du! Fy sørn, du klarte det! DU naila det, igjen!

Jeg trenger ikke være best. Jeg trenger bare å være en som ikke gir opp. Jeg vil ikke gi meg før jeg har prøvd!

Så hva om vi tenkte litt som Pippi?

”Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare»

Litt klassisk kanskje, men akkurat den tanken, tror jeg kan gjøre veldig mye for oss.

Ja, nå går jeg over til å si VI, for jeg er rimelig sikker på at det er flere av oss der ute!

Flere av oss som ikke tenker langt nok. Som stopper opp før vi har sett at VI er sabla rå til å mestre utrolig mye mer enn vi tror!

For hva om det faktisk er sånn.

Hva om du plutselig finner ut at dette virkelig var noe for deg. Og det var akkurat dette som reddet deg i 2017?

Alt er nok ikke for alle, men vet vi egentlig det før vi har prøvd?

NEI!

Derfor, skal jeg nå prøve noe HELT NYTT! Noe jeg flere ganger har sagt til meg selv at jeg ikke er god nok til.

#Prosjekt2017 har reddet meg på mange måter allerede, og jeg vet at dette året vil by på et hav av muligheter til å utfordre meg selv, ta vare på meg selv og nå nye høyder!

Jeg og Janne bestemte oss for å ta kontakt med KK-mila, for å se om #prosjekt2017 kunne være noe for dem å engasjere seg i. Altså, hvem kan vel si nei til disse?

Jeg har mange ganger sagt til meg selv at jeg ikke er en løper. Jeg syns egentlig det er ganske OK å løpe, men så er det jo det at det er så himla slitsomt. Og ja, jeg innrømmer glatt at det stopper meg. Styrketrening er liksom så mye «enklere» selv om det også er innmari slitsomt til tider.

Derfor har jeg tidligere sagt til meg selv at løp som feks KK-mila ikke er noe for meg. Altså. Som om jeg noengang skulle klare å løpe en hel mil i strekk?! Og etter jeg har sagt det, ler jeg gjerne litt høyt, bare for å poengtere at jeg prøver å være morsom.

Men HEY! Selvfølgelig kan jeg løpe 1 mil på KK-mila i år! Hva skal stoppe meg? Det blir ihvertfall ikke meg selv denne gangen! Jeg må kanskje engasjere meg litt mer på løpefronten, men jeg har heller ikke tenkt å «VINNE» KK-mila.

Det som er så kult er at #prosjekt2017 nå i samarbeid med ja… tro det eller ei KK-mila skal danne et team! Et løpeteam som DU kan være endel av! Altså.. HVOR KULT ER IKKE DET?!

Dette teamet skal være spekket av en god gjeng flotte damer med samme mål. Alle skal vi over den målstreken! Uansett om vi løper eller går! Her skal det være god stemning fra start til slutt, og jeg kan love dere en fantastisk opplevelse! Mer om hva vi skal gjøre frem mot løpet og hvordan vi går frem, vil vi dele her inne på bloggen og i facebookgruppen #prosjekt2017

Kjenner du et lite snev av «dette hørtes egentlig veldig kult ut» Da vet du hva du skal gjøre 2 september 2017 !

Da skal du nemlig henge med team #prosjekt2017 i Oslo ! 

EN liten snutt fra fjoråret:

Del gjerne dette innlegget og få med deg venninner, kollegaer eller kanskje mamma?

Sammen skal vi heie hverandre frem til dagen hvor vi alle står på Bislett stadion. Sammen skal vi motivere og inspirere. Pushe hverandre ut av sofaen de dagene det er tungt. Sammen skal vi være Team #prosjekt2017

Ps. Husk å vente litt med å melde deg på hvis du vil være endel av teamet. Kanskje kommer det en overraskelse? 😉

Legg gjerne igjen en kommentar på facebook hvis du syns dette høres gøy ut!

Dette innlegget markerer begynnelsen på et samarbeid med KK Mila der Janne og jeg er ambassadører for arrangementet. Det ligger ingen andre økonomiske bindinger til samarbeidet enn at vi får løpe kostnadsfritt.

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier her

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *