Bli med på en reise DU kan takke deg for resten av livet!

Etter mange år uten å engang vite hvem jeg selv var, måtte jeg ta meg sammen, velge hvilken vei jeg ville gå videre.

Skulle jeg fortsette i den samme stien? Den som ikke hadde noen sideveier, men bare en rett linje? En uendelig linje hvor alle andre enn JEG var hovedpersonen.

Eller skulle jeg tråkke utenfor stien. Finne muligheter og andre veier til andre destinasjoner?

Jeg måtte ta et valg… helt alene.

Det var på tide å bli kjent med meg selv.

Hilde.


De siste fire årene har jeg hatt en lang reise. Som jeg pleier å skrive, reisen fra deprimert til stolt og sterk. Det har vært tøft, men helt vanvittig godt! Jeg har blitt kjent med meg selv på en helt ny måte. Men selv om jeg har kommet langt må jeg jobbe hver eneste dag for å forstå hvor viktig det er at jeg tar vare på MEG oppi alt.

Jeg har to barn på 5 og 11 år. Jeg har en fantastisk kjæreste og jeg er nyetablert som personlig trener. Det er mye som skal gå rundt om dagen, og fort kan viktige ting bli nedprioritert. Meg selv.

For hvem er egentlig den viktigste personen i livet mitt? Er det barna mine? Kjæresten? Vennene?

Selvfølgelig er dette viktige personer! Men den viktigste for meg, er jo faktisk MEG! Har jeg ikke meg selv på plass, hvordan skal jeg da kunne fungere for alle rundt meg? Hvordan skulle jeg da kunne smile og være lykkelig?

Skal JEG leve for at andre skal ha det bra? NEI! Jeg skal leve for MEG!

Noen vil kanskje syns det høres egoistisk ut.. Og ja, jeg hadde nok tenkt det samme selv for noen år siden. Men nå er det på tide å gjøre noe med det folkens!

Noen av dere har kanskje fått med dere (her på bloggen eller på snap) at jeg har  begynt å samarbeide med Janne som driver bloggen Jannorama.no.

prosjekt2017

Vi skal nemlig sammen jobbe med prosjektet som Janne startet 9 januar i år.

#prosjekt2017

Dette var noe Janne hadde bestemt seg for å gjøre for seg selv, men nå har hun altså invitert meg og alle dere til å henge på!  Jeg sa selvfølgelig lett JAAA når hun spurte om vi skulle gjøre litt mer ut av prosjektet og gjøre et samarbeid. Janne er en fantastisk dame og henge med, så det å få noen ekstra timer med henne kan ikke gjøre annet en godt!

Vi har allerede jobbet litt sammen, ved at jeg har hjulpet henne litt inn i gode treningsrutiner. Jeg skal ikke skryte på meg så mye, for Janne har gjort en himla god jobb helt på egenhånd, men jeg har vist henne litt flere øvelser hun kan gjøre for å få gjort unna treningen hjemme. Altså, satt opp hjemmetreningsprogram.

Prosjekt2017 handler altså om DEG! 

Eller, i mitt tilfelle MEG.

Det handler om at dette skal være året, vi tar tilbake livet vårt og begynner å gjøre mer ting for oss selv! Uansett bakgrunn, nåtid og fremtid. Uansett om du er alene, eller har en stor familie. Uansett hva du jobber med eller drømmer om å gjøre.

Jeg snakker ikke bare om at vi skal leve sunnere, spise mer grønnsaker og trene mer. Men hvor ofte gjør du ting DU syns er gøy? Når hoppet du sist rundt i huset å hørte på favorittsangen din? Når la du deg ned i sofaen med en bok fordi DU hadde lyst å lese den boka?

Kanskje du drømmer om å ta en reise? Eller en tur på spa?

Når unnet du deg litt ME-TIME?

Og siste men ikke minst…

Når gikk du å la deg sist å tenkte, Fy sørn jeg elsker meg selv!!!?

I-Love-Me-Myself-And-I

Jeg og Janne skal jobbe med #prosjekt2017

Vi skal trene, og ja vi skal også spise litt sunt. Vi skal teste aktiviteter, prøve forskjellige treningsformer, snakke med spennende personer, kanskje trene litt sammen med dere og snakke om temaer LIVE via facebook.

Vi skal gjøre mye gøy, og som sagt inviterer vi DEG til å bli med!

Finn ut hva DU vil gjøre for DEG. Snap oss, instagram oss med ditt #prosjekt2017 !

Kanskje har du også noen tips til ting vi burde teste? Det kan være aktiviteter, steder vi bør besøke, personer vi kan snakke med, osv. Kanskje til og med DU vil møte oss?

Bli med og gjør #prosjekt2017 til et prosjekt for DEG!

Del innlegget på facebook, så får vi med oss enda flere!

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne videre i sosiale medier

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *