I år hadde de andre planer. Beste gaven ever!

De hadde store planer de to små…

Kanskje litt større planer enn de pleier å ha på slike dager, siden vi ikke gjør så veldig mye mer ut av morsdagen enn å kanskje tegne et kort til mamma og spise vafler til frokost.

Det er nemlig egentlig mer enn nok for meg.

Det å ha to søte små som kommer inn å gir meg den beste klemmen jeg ønsker meg, og sier «glad i deg mamma» er faktisk det som betyr mest.

Men i år, så hadde altså disse flotte barna mine andre planer. Når jenta mi spurte meg hva de fikk LOV å gjøre. Ja, da skjønte jeg at ønsket om å gjøre noe litt ekstra denne gangen hadde sneket seg i hus.

Okei da tenkte jeg. Hvis dere har så lyst, så skal dere vel få lov til det.

Når eldste jenta har rundet 11 år og er en mester på kjøkkenet til tider, så kan jeg vel ikke si nei når hun spør om å få bake til mammaen sin. Jeg kunne jo sagt at det måtte være noe sukkerfritt eller helst en proteinbar, men vettu hva?! Den svelger jeg akkurat på morsdagen. Ja altså.. den kaka, MED sukker!

SAM_8868

Men alt skulle være hemmelig.

Femåringen og elleveåringen spankulerte avgårde til butikken i går (med mammas kort) for å kjøpe både lørdagsgodt, kakebake-varer og morsdagsgave. Sistnevnte fikk de gå helt til eurporis alene for å kjøpe. Jeg tenkte kanskje de fant noe likanes der. Lys får jeg jo aldri nok av. Eller kanskje en kaffekopp eller servietter.

De kom hjem fra butikken halvannen time senere, og det var som om noen tente to ekstra lys i gangen i det de gikk inn døra. Mamma! IKKE KOM HIT! Her er det hemmeligheter på gang!

Okei okei… Jeg holder meg her. I stua. Bare gjem hemmelighetene på et trygt sted så jeg ikke finner dem.

Vi har kjøpt noe SKIKKELIG BRA til deg Mamma! Noe du virkelig trenger!

Jøss.. Hva i alle dager tenkte jeg…?

Hva er det jeg virkelig trenger? En halv million? Et nytt hus? En bil? Kanskje et nytt kjøkken? For DET trenger jeg virkelig. Meeen.. når jeg kom på at det var mitt kort de hadde betalt med, skjønte jeg vel fort at det gamle kjøkkenet fikk gjøre nytta sine i noen måneder til.

SÅ var det morsdag!

Jeg hørte barna spankulere på kjøkkenet. De diskuterte og romsterte i skap og skuffer.

SÅ kom de forsiktig på tå inn på rommet. Hsssjjj hørte jeg elleveåringen hviske.

Knis. Lite viste de om at jeg hadde vært våken i tre kvarter allerede.

Men der sto de altså… Morgenkåpemafiaen min ♥ Verdens skjønneste to, å sang «Gratulerer med dagen, gratulerer kjære mamma».

Ble helt rørt jeg. Der de sto med hvert sitt brett.

Vi har med frokost til deg vi!

Kaffe, juice, knekkebørd (Siden vi vet du ikke spiser brød), brunost (fordi vi vet du ELSKER brunost), syltetøy og skinke. Så nå kan du kose deg Mamma.

Men vent! Vi har en overraskelse.

Ungene løp ut av rommet, og var tibake 30 sekunder senere med hendene bak ryggen. Hvilken hånd? spurte mini først. Jeg valgte klokt, og fikk en liten pose med rosa hjerter. Se Mamma! Hjerter du kan pynte med!

Fordi vi elsker deg…

Smelt. 

Var det disse jeg VIRLELIG trengte? lurte jeg nyskjerrig på. Nei sa jenta mi.. Hvilken hånd?

Jeg så at hun hadde litt vanskeligheter for å skjule det som var bak ryggen sin… Men likevel.. så klarte jeg ikke se det.

Valgte klokt her og visstnok, og fikk verdens beste morsdagsgave fra verdens beste unger!

KOST OG STØVBRETT!

SAM_8852

Litt funny og jeg måtte le litt først. Det var kanskje ikke en halv million eller et helt nytt kjøkken…

Men det var en vel gjennomtenkt gave, kjøpt helt alene på butikken av mine små (for mine penger). Og jeg elsker den!

Og mens jeg sleit meg avgårde på trening i dag, fikk de to små bli igjen hjemme å bake. Noe som resulterte i en sukkerbombe uten like som jeg ikke skal gi dere oppskriften på (med mindre dere absolutt trenger å sukre dere opp).

Men se så kule da dere! 

SAM_8866

Muffins på kjeks!

Med sukkerbombe, hjertepynt, frokost på sengen og gaven jeg flittig kommer til å bruke fremover var dette en fantastisk morsdag!

Men det beste av alt er de man får dele det med.

Kjæresten, bonusbarn og mine to små ♥

Elsker dere!

Klem Hilde

Takk for at du leste…

Følg meg gjerne i sosiale medier

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *