Nå gleder jeg meg skikkelig til å gjøre noe HELT nytt!

Det at jeg sa ja til PT stillingen på avancia har åpnet så mange dører for meg!

Ikke bare muligheter, men dører som gir ny kunnskap, nye bekjentskaper og sååå mye erfaring! Tanken på at jeg allerede har gjennomført over 150 PT timer syns jeg er helt villt!

Jeg vurderte jo et lite sekund om jeg skulle droppe det, og heller prøve å finne en annen, litt mindre stilling. Men det at jeg tok akkurat denne stillingen, på dette fantastiske senteret, angrer jeg ikke en eneste dag på!

Nå har jeg jobbet på Avancia Skedsmokorset i 4 måneder eksakt. Og jeg har begynt å lukte litt på å gjøre litt andre ting.

Ikke sutte som pt nei! Langt ifra. Jeg skal fortsette jobben min, men jeg har lenge tenkt på å prøve meg på noe nytt.

Saltimer.

reebok3

Jeg har jo kjørt noe bootcamps nå i sommer/høst , og jeg har hatt det så gøy når jeg har jobbet med større grupper. Og kunne få en variasjon med å jobbe med PT en og en, PT duo samt PT gruppe er utrolig kult, men jeg ville uansett ikke takke nei til å kunne kjøre min helt egen time.

Så nå kommer den altså på timeplanen hos Avancia fremover. Timen som skal gi deg årets RUMPE!

Jeg går ut av comfortsonen igjen, spenner fast mikken og kjører timer MINST en gang hver uke ! wohow!

Gleder meg skikkelig! Håper på topp stemning og STERKE RUMPER!

2017 here we go!

Følg meg gjerne i sosiale medier her:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *