Har 30 års krisen tatt meg?

Jeg har aldri vært flink til å ta vare på meg selv.

Ikke bare innsiden, men utsiden har vel generelt ikke blitt så veldig godt ivaretatt.

Jeg vet ikke om det er at jeg tenker annerledes enn før, eller om jeg kanskje har kommet i den såkalte 30 års krisa litt på etterskudd, men jeg har fått et helt annet forhold til MEG og hva jeg gjør for å få det bedre.

De sier det går nedover etter fylte 30. Men vettu hva? Det er bare bullshit! For det var nemlig DA det startet for meg!

Året etter fylte 30 jeg begynte jeg å endre livet mitt. Det var da jeg begynte å ta vare på meg selv.

Jeg har ikke vært så opptatt av sminke og klær som mange andre av samme kjønn, men de siste årene har interessen kommet snikende litt etter litt.

Jeg har også blitt mer opptatt av å ta vare på kroppen generelt. Ikke bare med trening, men med pleie og ME-TIME!

Men hva gjør man når man er ny i gamet, og ikke vet hvem som er flinke eller hvor man skal dra?

Joda. Da spør man kjæresten om råd!

Eller???

Jeg gjorde vel egentlig ikke det. Men tilfeldigvis kjente han en fantastisk dame som drev en lokal beauty klinikk i Flateby (Enebakk), som gjerne ville hjelpe meg!

Første gangen jeg var hos henne ble det total makeover av bryn! De ble helt nye og freshe, og jeg var sååå fornøyd!

Siden den gang har Liss-Hege invitert meg på eventer og hjulpet meg med brynene. Forrige uke var jeg innom og fikk farget, vokset, nappet og trået(???).

SAM_8346SAM_8343SAM_8342SAM_8339

Liss-Hege har veggen full av kursdiplomer og det er ingen tvil om at hun vet hva hun gjør!  Her er det kompetanse på høyt nivå.

Som om ikke det skulle være nok, så føler jeg meg virkelig «hjemme» når jeg går hit. Det er så varmt, koselig å godt å gå inn døren til Beauty lifestyle.

Selv om napping ikke akkurat er min favoritt syssel, så gleder jeg meg alltid!

SAM_8325

Nå før jul dufter det av pepperkaker, klementiner og deilige kremer når man kommer inn døra. Kan umulig finnes en bedre måte å roe ned førjuls-stresset på enn å dra innom til Liss-Hege og de andre på Beauty lifestyle i Flateby!

SÅ tenker du kanskje… Flateby? Det er jo laaangt unna! Men vettu hva? Hit kommer det faktisk kunder helt fra Oslo, Ski, Jessheim, Elverum, Fetsund, Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog. No worries! Det er verdt turen!

Vi gjør Fotpleie og skjønnhetspleie til en personlig opplevelse. Her hos oss ønsker vi å gi deg den beste servicen og dekke alle dine skjønnhetsbehov. Vi tilbyr kosmetikk, hudpleie, massasje, manikyr, Fotpleie, bryn styling, vippereforlengelse, voksing og mye mye mer

Hvis du vil vite mer, kan du sjekke ut klinikken HER på facebook

Jeg er så glad for at jeg kom inn i denne såkalte krisen, så jeg endelig begynte å ta litt vare på meg selv. Det er så viktig. Jeg har det mye bedre med meg selv når jeg gjør noe godt for kroppen min.

Trening er selvfølgelig viktig, men jeg syns det er digg med fine bryn også!

Heldig som jeg var, sendte Liss-Hege med meg en leppestift fra Sothys. Jeg som ALDRI har brukt leppestift i mer enn 10 min sammenhengende, ble nå overbevist! (beklager litt dårlig kvalitet på bildet).

IMG_3147

I morgen skal jeg starte en annen form for behandling som går over flere uker. 30 års krise eller ikke. Jeg er sååå spent!

Følg med på snap (bedremeg) og se hva som skjer!

Ha en nydelig kveld.

Hilde ♥

Følg meg videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *