Sykmeldt, treningsfri og ultralyd

Vi er snart i desember. En liten måned igjen, så er vi på et helt nytt år!

Det er rart å tenke på hvor mye som har skjedd det siste året… Eller, det siste halvannet året kan vi vel si, for det var i sommer 2015 jeg flyttet ned hit til Skedsmo.

Siden da har jeg fått meg en utdannelse, kjempet for å få omsorgen til ikke bare et barn, men to. Jeg har holdt mitt første foredrag om det å være barn av, jeg har nådd nye høyder ved å være ekte, LIVE på facebook. Og sist men ikke minst. Jeg har etter 6 år, endelig kommet meg i jobb igjen!

IMG_3132

Det har vært mye for en sliten kropp, men det har vært en helt utrolig fin reise.

Det å jobbe med seg selv og samtidig oppleve så mange ting på en gang, kan være helt fantastisk men veldig slitsomt.

Jeg har et nytt liv, et mye bedre liv.

Jeg har klart å kjenne kroppen min bedre, og er flinkere på å ta «pauser» når tiden er inne for å ta litt ekstra vare på seg selv. Sånn som nå.

I en periode har jeg gått med smerter i høyre del av magen. De startet oppe ved brystet og har sakte men sikkert jobbet seg nedover til der jeg har vondt nå.  Jeg skal ikke si så mye om hvordan det kjennes og ser ut, for jeg vil ikke ha spekulasjoner i hva det kan være. Men det er vondt, og i går bestemte jeg meg endelig for å dra til legen å få det sjekket.

IMG_3117

Selv om det var litt vanskelig å forstå alt legen sa, virket det ikke som noe alvorlige greier. Likevel vil hun ha meg inn på ultralyd for å få avkreftet det ene og det andre.

Hun ville også at jeg skulle være forsiktig med trening, jobb og belastninger som kunne gjøre at jeg fikk vondt.

SÅ da var det bare å kaste inn håndkle og sykmelde seg. IGJEN.

Jeg er drittlei av sykemeldinger, men denne gangen er det annerledes. Jeg tar bare litt «fri» for å bli bra igjen. For å få bekreftet at jeg ikke er syk og for å ta vare på meg selv så ting ikke blir enda verre.

På fredag er det ultralyd og etter det er jeg forhåpentligvis back on track!

Mens jeg venter på det kan jeg kose meg med blogging og adventsforberedelser ♥

Følg med senere i dag for en DEILIG oppskrift på søtpotetpai!

Legg meg gjerne til på snapchat (bedremeg) for å se hva som skjer her hos meg før jul.

Du finner meg også på

Facebook

Instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *