Jeg har vært «naken» en hel uke

Hele kroppen min stoppet opp.

Jeg klarte ikke fungere. Jeg var missfornøyd med meg selv.

Jeg følte det var noe feil.

Til slutt kom angsten igjen… Jeg fikk ikke puste. Noe måtte gjøres.

Heldigvis er jeg en person som ser slike ting, og prøve å finne ut hva som kan endres på for å få det bedre. Jeg har lært av mine feil tidligere, og vet at om jeg får dårlige tanker om meg selv, så er det fordi jeg prøver for hardt.

Derfor tok jeg fri!

Som dere vet har jeg vært borte fra blogg og sosiale medier nå i en uke. Forrige fredag logget jeg AV!

Det var rart…

Og som flere sier.. Man føler seg NAKEN uten mobil og sosiale medier.

Så jeg har altså vært «naken» i en uke nå!

IMG_2819

Nei.. jeg har ikke gått rundt sånn her hele uka. Men når jeg først følte meg naken, tenkte jeg det var på tide å se hvordan det lå an bak på ryggen etter all trening den siste tiden.

Første dagen som NUDE sjekket jeg noen snapper, men la ikke ut noe nytt. Jeg gikk inn på facebook for å sjekke varsler der, men fant fort ut at jeg måtte droppe det.

Jeg slettet apper på telefonen. Snapchat og facebook «pages» (som jeg bruker til bedremeg-profilen), gikk rett i søpla. Jeg kunne ikke ha dem liggende. Da ville jeg bare få abstinenser.

Heldigvis gikk det fint.

Det som gikk mindre fint var instagram. Den klarte jeg ikke slette, og la ut hele 2 bilder på denne uka. Men.. Shitt au! Jeg gjorde det fordi jeg hadde lyst!

En friuke gir rom for mye tanker…

Og ja.. mange av tankene har gått mot sosiale medier.

Tok meg selv  i å le litt for meg selv i det jeg innså hvor mye jeg savnet det, og hvor ofte jeg tenkte tanker som; Dette skulle jeg snappet! Enn om alle hadde sett dette daaaa..! Jeeez… jeg savner snapchat. Jeg savner å se alle andre sine snapper. Alle fine daglige meldinger fra leserene mine…

Eller…

Dette skulle jeg skrevet om. Men, nå har jeg en million innlegg klare i hodet til neste uke (som selvfølgelig blir like fort glemt når jeg ikke skriver det ned), kanskje jeg bare kan bruke uka til å skrive en haug av innlegg som er klare allerede? Nei… Jeg skal ha FRI!

men helt seriøst.

Herregud som jeg savnet dere!! 

IMG_2900

Alle mine flotte lesere som sender meldinger, snapper og bilder daglig! Dere som leser,svarer på kommentarer og deler mine innlegg ♥

Men.. jeg holdt ut en hel uke!

Så hva har jeg brukt tiden min på?

Jeg har gått til jobb med musikk på ørene. Pustet inn vinterfrisk luft og sett snøfnugg dale foran meg.

Jeg har brukt ettermiddager på avslapping. Holdt leiligheten i orden og tent stearinlys hver eneste morgen og kveld. Kosa meg med familien min!

Sverige! Jess! jeg har vært på shopping. Tok meg en HEL FRIDAG fra jobb også, for å ta turen dit og fylle kjøkkenskap og kjøpe vintersko til hele familien.

Jeg har skjerpa kostholdet! Blitt flinkere å planlegge mat. Jeg er på god vei tilbake til der jeg var.

Jeg har trent! Masse!! Laget nytt program for treningen fremover.

Så ja.. jeg har fått gjort endel.. Og til dere som tror jeg brukte uka på å BARE ligge på rævva å ikke gjøre noe, U R WRONG!

Det har vært tomt her… Mini har vært hos pappaen sin hele uken, og det har nok gjort utfordringen ekstra vanskelig. Stille hus, stille timer… Kjedsomme dager.

Men vet dere hva? det var akkurat det jeg trengte! Å gjøre minst mulig når jeg ikke jobbet. Men… Jeg trengte det bare en liten stund. For NÅ er jeg tilbake!! Og jeg gleder meg helt vanvittig til fortsettelsen!

IMG_2902

Valget er tatt, og jeg går all inn fremover. Jobb 100% både som PT og som sosiale medie-profil. I can do this!

Jeg har bestemt meg for å gjøre ting på MIN måte fremover. Håper virkelig du vil fortsette å følge med videre!!

Takk for at du leste ♥

Følg meg gjerne videre i sosiale medier her:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

2 kommentarer

  1. Herlig Godt å se deg igjen!

    1. bedremeg

      Aww! <3 Tak!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *