Knust og hjelpesløs

Du vet ikke hva du har før du mister det, sies det.

Vel..Den følelsen fikk jeg kjenne på i dag.

Jeg skulle bare en liten tur innom jobb for å ta unna et par timer.

Jeg pleier vanligvis ikke ha med meg mobilen når jeg har timer, men hadde akkurat lasta ned en ny app vi skulle bruke på økta i dag. Vi skulle trene sirkeltrening som gikk på sekunder.

Jeg sto å venta på kunden og la fra meg telefonen på benken…

Og hva tror du skjedde?

Joda.. den klassiske. Mobilen falt rett ned med ansiktet først. Pang i mur-gulvet.

Du vet den følelsen når du tar opp mobilen etter den har falt, og den IKKE er knust? Åhhh.. DEN er digg den!

Men… Dessverre fikk jeg ikke kjent den følelsen i dag. For i dag var den nemlig totalvraka! Halve skjermen var svart med masse streker, og det var titusenvis av riper og knuste glass.

Jeg hadde faktisk mest lyst å hyle ut og bryte sammen i gråt. Det var så utrolig vondt å se! Hva gjør jeg nå liksom???

SAM_8037SAM_8039

Jeg løp bort til resepsjonen for å få litt trøst av mine kollegaer. Så istedenfor å begynne å grine av fortvilelse, fikk de meg til å le ved å se det komiske i det.

Flax at du ikke bruker telefonen så mye da sa hun ene. Og hele situasjonen ble jo bare latterlig! Jobben min!  Jeg gjør jo alt med mobilen! ALT! Herregud jeg kommer til å få sammenbrudd uten den (noe hun selvfølgelig var fullstendig klar over)! Inni meg tenkte jeg på hvor mye det koster for en ny telefon, og hvor lang tid det ville ta for meg å spare sammen nok penger.

Takk og pris for at jeg bare måtte ta meg sammen for å gjennomføre PT time, ellers hadde jeg sikkert ligget i forsterstilling nede på avancia enda.

Jeg har en tendens til å vende til katastrofemodus når slike ting skjer. Ingen mobil… Ingen mulighet til å ringe barn eller sende melding. Ingen mulighet til å ringe noen som helst! Jeg får ikke snappet, ikke sjekket blogg statistikk, ikke instagram, INGENTING! OMG!!!

SAM_8034

Men så kom jeg hjem da…

Og der ligger Ipaden på bordet. Fulladet! WOOOOOOOHOW!!

Her kan jeg i hvertfall både sende meldinger (via messenger), instagramme og dele info med dere på facebook. Og så har jeg jo PC og… heldig som jeg er! Så jeg får blogget og fortalt dere hvorfor dere ikke vil høre et ord fra meg på snapchat de neste dagene.

Det er kjipt. Men det finnes alltid en løsning. I morgen skal jeg dra å få sjekket priser på fiksing av skjerm, og hvis noen vet om et sted det ikke koster skjorta, så HYL ut!

Hilsen hun som IKKE har råd å bruke månedslønna på mobilen…

Følg meg gjerne på sosiale medier  (selv om det vil være stilt på noen av dem i et par dager)

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

10 kommentarer

 1. Du kan snappe med Ipad da.. 😉

  1. bedremeg

   Ja, jeg så det 😛 Men likevel blir d ikke det samme å snappe med en såå stor enhet, som kun kan brukes hjemme 😛

 2. Gry Wilhelmsen

  Kjøp deg Huawei koster ikke skjorta.. Kjempetelefon, jeg er strålende fornøyd.

  1. bedremeg

   Har nok blitt litt for avhengig av iphone…

 3. Du kan bruke snapchat på ipad også 🙂

  1. bedremeg

   Fant ut av det i går. Men det blir uansett ikke det samme… Den kan jeg kun bruke der det er wifi, og den er stor å vanskelig å holde mens jeg snapper… Men men Det ordner seg nok snart!

 4. Hei:) Vet du hva. Jeg er verdensmester i og miste ned mobilen min. Men etter at jeg kjøpte Panserglass til skjermen som koster 200 kr. har ikke mobilen knust en eneste gang. Om noe blir knust da, er det bare panzerglasset som du har limt oppå skjermen;) Da er det bare til og kjøpe nytt til enn 200-lapp istedenfor og skifte skjerm til 2000 kr. Som det koster her i Bergen::) Anbefales VIRKELIG!!!

  1. bedremeg

   Tror nesten jeg må prøve det! SÅ slipper jeg å være så redd det murgulvet på jobb 😛

 5. Se på det som en forfriskende detox! 🙂

  1. bedremeg

   Haha. Ja! Hadde vært litt enklere om jeg ikke hadde vært så avhengig av den mtp jobb, kunder og det å få tak i jenta mi osv. Mye jeg kan gjøre med ipaden, men ikke alt..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *