Det er lørdag, og jeg kan spise alt jeg vil! Men hva skjer?

Hele uka går jeg rundt og har lyst på alt mulig jeg ikke bør spise. Jeg har en liten regel for meg selv om at det KUN er godis på lørdager! Noen fredager gjør vi unntak, hvis jeg skal kose meg sammen med ungene og anledningen blir sånn. Da kan vi kjøpe en liten pose potetgull, eller litt popcorn. Men når lørdagen kommer, er det fritt fram!

Den ene dagen hvor jeg kan spise ALT jeg vil… av både smågodt, mat, potetgull, dip og det som er av usunne ting jeg unngår i hverdagen.

Også kommer lørdagen da… Sånn som nå sist helg.

Vi var i sverige og tok selvfølgelig turen innom godis sjappa.

Altså… Jeg hadde jo lyst på ALT jeg så der inne, og siden det var lørdag så OVERHANDLEt  vi noe til de grader. En overdrevet stor pose med smågodt, litt sjokkis ved siden av, potetgull * 2, brus og div div.

Så kom kvelden…

Ungene er i seng, og jeg og kjæresten setter på en film.

Planter flere skåler med digg foran oss. Nå er det jaggu på tide å hive seg over godteriskåla! Endelig! Øyeblikket jeg har ventet på hele uken! Jeeeez så lyst jeg har på godis!

SAM_7887

Jeg tar en liten ting… Og en til…

Hmm.. Det er jo ikke godt?! Hvorfor er det ikke godt? Jeg har jo lengtet etter dette hele uka! Sjokolade som smelter på tungen og surt godis som jeg bare eeeelsker! Men så er det ikke godt lengre? Hva skjer?

Vel… Jeg tror rett og slett kroppen min har blitt så vant med å ikke få så mye søtsaker, at det ligger mer i hodet. At godis på lørdag har vært en vanesak. På lørdager SKAL man liksom ha godteri!

Hva skjer med det?

Potetgull derimot. Det kan jeg spise. men overspiser faktisk ikke det heller på samme måte som før.

Det har rett og slett blitt sånn at når jeg gir meg selv LOV til å spise godteri, så er det ikke noe godt lengre! Haha. Jeg må slutte å gi meg selv lov, og heller spise litt i smug.

Eller kanskje bare slutte å spise godis? Næææææh…

Hvorfor tror du det er sånn? Og hvordan er ditt forhold til godteri-lørdager?

Har du prøvd mitt alternativ til sunnere helge snacks? 

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instgram

Snapchat: bedremeg

1 kommentar

  1. Anne-Lise

    hei. skjønner helt hva du mener. har samme «problemet«sæl 😛 som du sier er det en vanesak, men man vil jo så gjerne synes at det er så godt. Stå på med å blogge! du er rå:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *